Tisdag, 15/3

Wohooo, så himla bra dag! :D

Sista lediga dagen innan jobb imorgon igen, men det känns bara härligt. Jag har verkligen vilat upp mig nu under mina 11 lediga dagar, de kom lägligt. Att vara i fjällen är ju ingen ”uppvilande” semester egentligen men härligt med all den friska luften och man hinner ju slappa lite emellan skidpassen.

Jag hade ställt klockan på 9 imorse, vaknade bara en kort stund när H åkte till jobbet. Har ägnat dagen åt att städa badrum, kök och städa ur ugnen. Bytte även alla tassarna under köksstolarna och råkade klippa ett rejält jack i långfingret :/ Ser dock inte så djupt ut på bilen men det tog över en timme innan de slutade blöda.

IMG_8015

Sprang 5 km innan lunch och sen fick jag ett riktigt roligt samtal. Jag har haft såååå mycket att fundera på (och ta ett bra beslut av det hela) sista två veckorna och jag är så glad att det nu är över. Efter att ha tänkt fram och tillbaka tusen gånger om så resulterade gårdagens möte i något väldigt bra :) Kommer skriva mer om det när det närmar sig. Fira skall vi iaf göra så småningom!

Under eftermiddagen tog jag en promenad i de härliga vädret för att hämta posten. 11 grader och sol har vi haft idag, stor skillnad mot igår då vi hade 3 grader och dimma. Skönt att det vänder och blir lite ljusare också.

Lagade en ny och väldigt god kycklingrätt innan jag och H möttes i dörren strax före 18. Han kom från jobbet och jag skulle iväg till träningen. När jag var hemma igen efter ett hårt pass vid 19-tiden så smakade maten suveränt gott, kul med lite nya recept!!

IMG_8017
IMG_8018

Kyckling, röktskinka, crème fraich, persilja, senap och riven ost – mums!

Nu har jag precis duschat och ska slänga mig i soffan. H håller på med nya larmet, han beställde lite mer grejer i söndags som ska kopplas in (samma som innan vi åkte till fjällen men då hade en lånat en grej för att prova så de skulle fungera). På tv:n kommer camping queens och PH, sen blir det sängen för imorgon ringer klockan tidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation