Måndag, 14/3

Måndagsmorgon, och jag somnade om väldigt gott när H körde till jobbet. Så himla skönt att få sova i sin egen säng när man varit bortrest. Resan var verkligen helt perfekt och härlig – men det är alltid skönt att komma hem ;) 

Klockan 10 hade jag ett möte på jobbet, mer om det längre fram. Efter ett besök på min avdelning (för att bli uppdaterad på vad som hänt senaste 1,5 veckan när jag haft semester) så åkte jag till Ica för veckohandling. Väl hemma så sprang jag 8 km ute på löpbandet i garaget – sååå himla skönt. Har ju inte tränat lika intensivt under veckan i fjällen direkt ;)

IMG_7991

En dusch och sedan hade klockan tickat iväg till middagstid. H var påväg hem från jobbet och jag lagade torsk i ugn med potatismos. Fisk är ju inte min favorit, men det är BRA med fisk och vi måste försöka få in det lite mer i vår kostcirkel. Ett steg i rätt riktning iaf ;) Torsk med dillsås, det blev faktiskt väldigt gott.

IMG_7999

Kvällen spenderades sen framför Djurgården- Brynäs och det blev tyvärr vår sista match denna säsong. Sedan började Norska PH, hade helt missat att det skulle börja igen…. det slutade vid 23:30 så då var vi inte svårvaggade direkt ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation