Lördag & söndag

Lördag, 12/3
Klockan ringde runt 7-tiden. Efter frukost, packning och städ av stugan så hoppade vi in i bilen och rullade hemåt. Vid halv tio tiden passerade vi Kläppen och där stannade jag och Henri till hos min morbror och hans fru i deras stuga. Fika och prat i 1,5 h innan vi körde vidare söder ut. Vi lämnade tillbaka skidorna som vi hyrde under veckan strax efter kläppen och mötte sen upp Sari, Jussi och Eve igen strax söder om hovfjället för en kaffe och bensträckare innan vi körde vidare hemåt.

En lunch vid Grums hann vi också med innan vi stannade vid Lilla Edet. Där lämnade vi skidorna som Eve lånat under veckan, vinkade hejdå åt svärföräldrarna och lämnade sen av Eve hemma i Kortedala. Vi hade ännu en timme kvar i bilen innan vi var hemma. Strax före 19 körde vi in på uppfarten, SÅ HIMLA SKÖNT. Min lilla svanskota gillade inte den långa resan, men med korta stopp så gick det an.

IMG_7967

 

När bilen var urpackade och hälften av grejerna var uppackade så beställde H hem pizza till oss som vi mumsade framför mello-finalen. Vi kikade på svt24 där de teckenspårkstolkade… och ja – vi var ganska trötta så vi skrattade nästan hela tiden. Hahahaha. Vi somnade som små grisar när finalen var avgjord och Frans  vunnit. En lång dag med många timmar i bilen.

Söndag, 13/3
Kroppen har ställt in sig på att vakna vid 7-tiden, som vi gjort senaste veckan. Likaså imorse, men vi låg kvar och drog oss till 9-tiden. Till frukost/lunch åt vi varsin halv pizza från igår.

IMG_7976

Jag skruvade ihop våra nya köksstolar på förmiddagen som jag hämtade ut några dagar innan vi for till fjällen, bild kommer.

Har sen ägnat dagen åt att packa upp, tvätta 5-6 maskiner tvätt, hänga tvätt och bara fixa här hemma. En kort promenad ute vid 13-tiden tog jag innan vi la oss i soffan för att kika på en film. Jag slumrade till 40 min i soffan och missade lite. Till kvällsmat har jag lagat köttfärsås och spagetti och sen satte jag mig för att planera nästa veckas middagar.

IMG_7977

 

IMG_7981

 

En härlig söndag med lagom mycket aktivitet efter en veckan med fullt ös! ;) Imorgon är det vardag igen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation