Tisdag, 8/3

Efter frukost så åkte jag, Sari och Jussi iväg och handlade lite. När vi var tillbaka i stugan så hoppade jag och H i skidkläder och pjäxor och åkte bort till Hundfjället. Slalompremiär för i år. Härligt skidåkning men dåååliga backar eftersom det snöat så mycket sedan vi kom.

IMG_7819
IMG_7815

 

GoPro’n har varit med hela dagarna här uppe i fjällen!!

Efter en förmiddag i Hundfjället så körde vi bort till Lindvallen där vi började med lunch och sen åkte vi ut i backarna igen. Efter någon timme så gav Henri upp och lämnade då av mig i Östra Tandådalen så att jag kunde åka några timmar till. Jag hann lika många åk på de två timmarna som vi hade åkt tidigare under dagen tillsammans.

IMG_7812
IMG_7835
IMG_7840

Som ni ser så står det VertiseIt under skärmarna, det är Henri’s firma som har levererat skärmarna till alla stolsliftar i hela SkiStar.

H hämtade upp mig vid 16:45 vid backen, då hann jag bara klä av mig alla skidgrejer innan jag tog på mig förklädet och ställde mig vid spisen. Jag bjöd kvällen till ära gänget i stugan på kotletter med hetsås och pasta, maten blev sjukt god. Alla åt med god aptit ;) Jag hoppade in i duschen snabbt medan det gottade sig i ugnen en stund innan vi åt :)

IMG_7844

 

Till efterrätt lagade jag banofee-pie, fast med hallon istället för banan. Även det blev riktigt gott :)

IMG_7848

Efter lite tv-tittande så somnade vi alla ovaggade, när Jussi väl slutade snarka ;) Haha. Somna innan kl 23 är inte vi vana vid, men skönt är de. Efter så mycket friskluft som man får här uppe så behövs mer sömn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation