Fredag och avresa till Sälen.

Fredag, 4/3
Sista jobbdagen innan semestern. Det var tufft att gå upp men inte så mycket att välja på – visste ju vad som skulle vänta mig under dagen. FULLT ÖS hela dagen minst sagt och jag fick jobba över lite längre än vad jag tänkt men jag kom iaf iväg tillslut :) Handlade lite snabbt på vägen hem och sprang 4 km när jag kom hem, hann inte längre. H kom hem från jobbet så vi tömde hans bil och fixade. Sedan ägnade vi resten av kvällen åt att äta middag, packa och göra klart allt inför fjällresan med högsta volym på högtalarna i huset. Så mycket lättare då :)

Lördag, 5/3
Klockan 5,45 ringde klockan. När bilen var packad så åkte vi norr ut mot Sälen, men första stopp var redan hos svärföräldrarna. Åkte sen tillsammans hela vägen upp, förutom en liten avstickare till Karlstad som vi gjorde medan de stannade o fikade. Lite grejer till bilen behövdes inhandlas. Vi möttes sen upp igen på 45:an och stannade för lite lunch i Malung på en mack.

IMG_7759

Runt kl 14,30 kom vi till fram till stället där vi skulle hyra skidor, någon mil innan Sälen. Allt gick smidigt och efter ett kort stopp på ICA i Sälen By så åkte vi till stugan i Tandådalen.

IMG_7762
IMG_7775

 

Efter en Jägermeister och en timmes skratt (det gick verkligen inte sluta skratta tillslut, jag låg på golvet – internskämt från åren innan i Sälen xD HAHAHA) så klädde vi på oss och tog en promenad i snön.

IMG_7774
IMG_7777

Efter bastu och dusch så lagade vi snabb och enkel middag, pommes med korv o köttbullar. När S&J kom ut ur bastun så var maten klar och vi åt lagom innan andra chansen.

IMG_7780

 

Kvällen spenderades sen i soffan framför Mello och skidåkning innan vi somnade. H somnade i soffan redan vid 20,30 – haha. Var sååå mätt efter maten att jag inte orkade äta någon gotta, men vi har ju fler kvällar på oss i veckan ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation