Våren??

När Henri’s klocka ringde imorse och han kom upp så var det ett snötäckte på 10 cm som låg utanför huset. SÅ STOR skillnad mot vädret igår. Då var det Sol och våren var påväg. Det är väl bara att inse att våren inte ska komma i februari….. Jag somnade om någon timme efter att H åkte och vaknade av klockan strax efter nio. Jag har varit ute och skottat snö på garageuppfarten och ska nu gå ut o springa. Ett möte på jobbet har tillkommit vid 13:30 så en timme möte innan jag går på utbildningen :)

IMG_7636
IMG_7638

 

Solen är iaf påväg fram :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation