Måndag – tisdag – onsdag

Måndag, 8/2
Det blir ju många såååå fort, denna bild är så passande, fast jag är dock inte lika bitter över det som minionen.

IMG_7510
Eftersom vi varit vakna till 04 på natten (super bowl) så sov vi till kl 09 när klockan ringde. H skulle iväg till jobbet och jag till frisören. Klippte av 7-8 cm och färgade utväxten. Efter frisören så vecko handlade jag och var hemma runt kl 14 igen.

IMG_7506

Sprang då 7 km på löpbadet innan jag gick in igen för dusch och laga middag. Jag serverade kebab och grönsaker i pitabröd.

IMG_7509

Kvällen spenderades i lugn och ro i soffan. Lyxfällan och 30 grader i februari rullade på tv:n innan vi somnade framför lite klipp runt 23-tiden.

Tisdag, 9/2
En ledig dag fick jag innan det var dags för jobb igen. Jobbade mellan 7-17, med ett möte sista två timmarna av arbetsdagen. En dag i veckan har jag ”långdag”, lika skönt varje gång efter det veckomötet då vi får så mycket gjort. Vi är grymma, jag och Sofia!!! Chefen hade beställt semlor till oss som jag fick hämta i växeln, tyvärr hann jag aldrig äta någon själv. Jag är ju inte så förtjust i semlor med mandelmassa så det gjorde inte så mycket.

IMG_7512

IMG_7513

Väl hemma så hann jag bara byta om till träningskläder innan H plockade upp mig hemma och lämnade mig på träningen. 60 minuter stationsträning med 25 st andra, KUL!! H hämtade sen upp mig eftersom han skulle slänga massa skräp precis bredvid träningshallen. Snaaart kan jag springa till träningen, det blir gött. Till middag så åt vi snabb tomatsoppa med pasta i, en hel del pasta i min eftersom min kropp var tom på energi efter passet. Efter en dusch så hann klockan bli närmre halv nio, men då var de skönt att slänga sig i soffan.

IMG_7514

Onsdag, 10/2
Andra dagen då klockan ringde tidigt och jag pallrade mig till jobbet. Full fart fram till 16, men vi hade en riktigt bra dag – inget att klaga på. Sprang 7 km på bandet i garaget innan det var dags för middag. Stoppade in kycklingklubborna i ugnen och tog en dusch innan jag fixade ris och sås. H kom hem lite senare från jobbet men lagom tills maten var klar. Min svampsås blev vääääldigt god ;)

IMG_7518

Kvällen spenderades med en ny Norsk serie om ”tungt vatten”, vi får väl se om det är något att ha. Första avsnittet var sååådäär. Sen somnade vi gott i soffan båda två, hehe.

2 Thoughts on “Måndag – tisdag – onsdag

  1. tja, snygg layout!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation