Torsdag 4/2

Nä H åkte till jobbet vid åtta så kunde jag inte somna om. Planerade helgens mat liggandes i sängen och fick sen sms om att mitt nya moderkort till löpbandet hade kommit till posten. Vid 11 tiden körde jag hemifrån, tog vägen förbi Långs för att hämta paketet och sen vidare till Fkb. Handlade inför helgen och körde sen hem igen.

Väl hemma så sken solen från blå himmel och jag snörade på mig skorna för en 5,3 km’s löprunda. Sååååå gött! Det var lite halt på vissa ställen där solen inte hade kommit åt, men annars underbart. I solen var det riktigt skönt. Har nästan glömt under ”vintern” (de två senaste månaderna) som vi inte varit nere vid havet hur fint vi faktiskt bor. Ser verkligen fram emot hela våren och sommaren här. I sommar ska vi bara njuta och ha massor av vänner på besök.

IMG_7452

 

Eftermiddagen spenderade jag med att fixa efterrätt tills på lördag då vi har vänner över på middag. Eftersom det är Nutellansdag idag, så blir det något med Nutella såklart. Visar fler bilder efter helgen.

IMG_7458

 

Vid 16-tiden ringde killen som skulle komma och laga mitt löpband på måndag. Eftersom ja hade fått hem moderkortet och han passerade utanför på E6:an sp körde han förbi – tur för mig. Han bytte på 5 minuter och åkte sen vidare. H kom hem och en tjej från Telia var här hos oss för att prata om fibern, som snart dras in hos oss. Undertiden vi pratade slängde jag ihop en köttfärsås med pasta. Ääääälskar våra pasta tallrikar från Rosendahl, på tal om inget ;)

IMG_7457

 

Kvällen spenderades med en massa googlande av resor!!! Vi vill fira vår första bröllopsdag någonstans och tillslut föll valet på Tropical Islands Resort i Tyskland. Som utomlands 2,5 dygn fast inte långt bort alls. Vi kommer flyga ner söndag morgon och ha söndag, måndag och tisdag där. Sedan flyger vi hem på tisdagkvällen igen :) H ville att vi skulle ta sviten, så den är bokad till oss. Kommer nog bli en skön avkopplade resa med mys i spat och i ”värmen”.

IMG_7468

Sviten ligger mitt i ”regnskogen”, ovanför vattenfallen.

IMG_7470
IMG_7472

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation