Onsdag 3/2

Onsdag
H gick upp klockan 06 för att köra till jobbet, jag somnade om men vaknade strax av telefonen. Ingen ledig dag för mig minsann, fick snabbt hoppa i kläder och snabbt packa en träningsväska och köra iväg. Jobbade min första dag på akuten, dagen gick fort och det var skönt att stämpla ut vid kl 15. Akuten är ju helt olikt med hur vi jobbar uppe på avdelningen, men jag tror inte det är något jag vill jobba med :) Denna bild är såååå passande på hela sjukhuset just nu, antagligen alla sjukhus i Sverige:

IMG_7428

 

Efter jobbet åkte jag för att träna på Asia Spa, en sista gång innan mitt löpband skulle vara lagat – tjuhuu. Kom hem runt 17 och då hade H precis kommit hem. Vi plockade ner ljusslingan som suttit runt hela huset under jul. Den har suttit kvar liiite för länge, men senaste dagarna har den varit släckt. Grannarna har sina kvar än ;)

Till middag värmde jag biffar och kokade pasta – var sååå hungrig.

IMG_7433

Efter middag och dusch så kikade vi på Uppdrag granskning och förra veckans avsnitt av Sveriges mästerkock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation