Måndag & tisdag

Måndag, 1/2
Helt galet att januari redan är över, fort som bara den gick det. Vi har ju varit iväg några helger vilket säkert påverkat. Skönt iaf att vi redan är inne i februari, en kort och ljuuuusare månad.

Jag skulle upp och jobba tidigt så klockan ringde vid kvart i sex. Jobbade på fram till 15:40, skönt att kunna gå 20 minuter tidigare för en gångs skull. Så här ser mitt kontor ut förresten, väldigt ostädat vid fototillfället men det är lite halvt kaos på hela sjukhuset nu förtiden så fokus läggs på annat. Varje gång någon kommer in till mig på mitt rum (de få minuter jag hinner sitta där mellan allt spring) så får jag ett par frågor om vår bröllopsresa, eftersom min bakgrundsbild från Aruba ;)

IMG_7422

Från jobbet körde jag direkt ner till Asia Spa där jag sprang 5 km på bandet, veckohandlade lite snabbt påvägen hem och fixade middag utav rester som var tvungna att ätas. Efter en dusch så strök jag en liten hög med tvätt. Var precis klar när Markus kom ner till oss vid 20-tiden, deras tv hade pajat så H skulle kolla på den. De felsökte men hittade inget klassiskt ”Samsung-fel”. Efter någon timme så skruvade de fast baksidan igen och gav upp, någon jobb-kontakt till H får ta det istället.

Under tiden de felsökte så vek jag ett ton med tvätt, MASSOR strumpor att sortera och underkläder/träningskläder.

IMG_7425

Efter att Markus åkte strax efter nio så slappade vi resten av kvällen och kikade på 30 grader i februari på web-tv. Hade ingen aning om att säsong 2 skulle börja. Kul!

Tisdag, 2/2
Ännu en morgon så ringde klockan 05,45. Körde till jobbet och jobbade fram till kl 16,30. Fullt ös som vanligt, periodvis under dagen var jag nästan gråtfärdig – men vi tog oss igenom dagen som alltid. Väl hemma så hann jag slänga mig på soffan och pusta ut efter dagen i 20 minuter innan H kom hem och jag åkte iväg till träning. Styrkepass kl 18-19 i idrottshallen, alltid såå skönt efteråt :) Nu längtar jag tills liiiite varmare väder och lite ljusare så jag kan springa till/från idrottshallen eller åtminstone cykla.

Körde hårt och var hemma igen runt 19. H hade värmt ugnen så jag snabbt kunde fixa tortillapizza med salami. Sååå gott och enkelt. Göl’s vitlökssalami är sååå god :) Efter en dusch så kikade vi på Parnevik’s och Ung o bortskämd tills vi somnade i soffan.

IMG_7426

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation