Söndag-tisdag

Söndag, 27/12
Vaknade, hoppade i morgonrocken och hade världens mysigaste morgon. Henri satt i fåtöljen och jag i soffan med varsin kopp kaffe/te och läste varsin tidning samtidigt som snön glimrade utanför fönstret. Som jag njöt, dessutom lite ledighet som satt helt rätt efter en tuff julhelg på jobbet.

IMG_6930
IMG_6932

Efter någon timme så åt vi pizza-resterna till lunch innan vi åkte bort till Ullared för att möta Molly och hennes föräldrar. De skulle på hockeycup i Göteborg och Molly är ju inget hockeyfan direkt, så hon fick spendera dagarna hos oss istället :) När vi möt upp dom så bytte Molly lite julklappar och vi köpte doppresent till Elvira + ettårs present till Elliot. Vi handlade sen lite mat i Fkb innan vi åkte hem.

Solen lyste så när vi eftermiddagsfikat så vi promenerade ner till havet där Molly fick springa av sig och leka lite. Vi slappade sen med lite film innan jag fixade söndagstaco’s.

IMG_6937

Nya Rörstrandkoppar som vi fått i försenad bröllopspresent av mammas bästa kompis :)

IMG_6954

IMG_6956

Måndag, 28/12
När Henri åkte till jobbet så sov jag och Molly vidare till 8,45. Vi åt då frukost i soffan och jag sprang sen 5 km ute på bandet medan hon ritade. När jag vara klar och hade duschat så ritade vi tillsammans innan vi åt taco-rester till lunch.

Vi åkte sen in till Varberg och gick förbi Henri’s jobb för att säga hej och spela lite pingis på hans kontor. Vi åkte sen vidare till ett lekland där vi spenderade några timmar. Påvägen hem igen stannade vi till på mitt jobb för lite snabb schema planering. När H kom hem från jobbet så lagade han sin köttfärsås som faktiskt gick hem hos Molly (hon äter inte mycket om man säger så ;))

IMG_6970

IMG_6973

Tisdag, 29/12
Innan Henri åkte till jobbet så bar han in Molly som precis vaknat och la henne bredvid mig i sängen. Vi var upp och åt frukost men sen la vi oss i sängen igen och kollade på en film, jag slumrade nog lite också – haha. vi skulle åkte till simhallen på fm men det skulle inte hinnas med utan att stressa så vi hoppade det. Däremot åkte vi in till stan vid lunch för bio. En Zatsiki film blev det och sen åkte vi upp mot Göteborg. Vi var där strax efter 16 och Chrisses match började vid 16,30. Vi kikade på matchen och sen kramade jag Molly + familj hejdå och hon fick åkt med hem till Lj-bro igen. Jag var hemma runt 19-tiden och då gjorde jag ost och skinktoast till middag och sen slappade vi resten av kvällen. Somnade ganska tidigt då vi skulle upp o jobba.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation