Nu åker vi!!!!!!

Tjohooooo. ÄNTLIGEN fredag och idag bär det av – iaf hemifrån. Mer om det längre ner.

Igår var det torsdag och jag var ledig. Skönt när man kan planera sina jobb dagar som nu när man t.ex ska åka iväg. Har ju inte tagit ut semesterdagar torsdag-söndag trots att jag är ledig :) När jag vaknade på morgonen så gick jag ut o sprang 6 km på bandet och efter en dusch så körde jag in till stan. Åkte till Detaljdäck och efterdrog däcken, eftersom det var sååå lång kö i måndags. Färgade ögonfransarna på salong Visage, växlade till oss USD och tog en sväng förbi jobbet. Lite schemastrul som upptäcktes efter jag gick hem i onsdags, och det var tvunget att vara klart innan jag åker. Det tog tid och alla ville även önska en trevlig resa så de tog tid innan jag kom där ifrån ;) Jag o Henri kom nästan hem samtidigt och det enda kvällen bestod av – äta och packa klart så vi kunde stänga väskorna!!! tjuhuuuu! Somnade strax före midnatt.

Idag är det ju som sagt fredag och vi ska lämna hemmet. Jag somnade aldrig om när Henri åkte till jobbet imorse utan tänker att vi ska försöka somna tidigt ikväll då vi ska upp mitt i natten och köra till flygplatsen :) Jag har sprungit 5 km på förmiddagen och haft hemmaspa. Gjort kroppen helt redo för SEMESTER!!! :) Allting är packat i bilen, hela huset är iordning fixat, alla dörrar o fönster är kollade, blommorna är vattnade och grannarna har fått en nyckel ;) 

När Henri meddelat att han jobbat klart så åker jag till Varberg och hämtar upp honom och sen fortsätter vi upp till Göteborg. Vi ska köpa det sista (kameraväska + lite tillbehör bl.a.) och sen ska vi sova hos svärföräldrarna inatt. De kör oss till Landvetter inatt! SÅ HIMLA KUL DETTA SKA BLI :D. Ta hand om  er här hemma, jag lovar att skriva lite dagbok som jag brukar när vi är iväg så jag kan uppdatera er här sen när vi är hemma igen ;) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation