Måndag – onsdag

IMG_5824Måndag, 23/11
Efter att ha jobbat 4 dagar så var det passande med en ledig dag. Dock skulle Henri till Sthlm över dagen så han drog iväg redan vid 6-tiden. Jag somnade om och gick upp vid 9. Efter att jag fixat här hemma och startat en maskintvätt så åkte jag in mot stan. Upptäckte när jag vattnade blommorna att vi har 24 (!!!!!) knoppar på orkidén som vi fick av Henri’s chef med fru när vi flyttade till Varberg. Så tråkigt att de kommer slå ut när vi är borta :-/

IMG_5811

Skulle åka förbi och efterdra vinterdäcken men det var låååång kö. Eftersom första minusgraderna varit under helgen så ville väl alla byta nu, haha. Åkte runt lite i stan och letat efter de sista sakerna som behövdes till resan. Var hemma vdi 15-tiden igen efter att ha sprungit i typ ALLA butiker i hela Varberg. Väl hemma så hängde jag en tvätt, startade en ny och körde sen ner till Falkenberg för att hitta det sista jag skulle. Gjorde det i sista butiken, tack o lov!! ;) När jag kom hem igen så hade klockan blivit 17 redan och HELA dagen hade sprungit iväg. Sprang 6 km ute på bandet innan jag tog en dusch och ställde mig vid strykbrädan. Där stod jag sen tills Henri kom hem vid 21-tiden.

IMG_5818

Vi började då kika lite på packningen och kolla över hur vi ska packa/fördela sakerna i väskorna. Så smidigt att ha ett rum (i detta fall gästrummet) där man kunnat lägga fram saker länge utan att det är ”i vägen” i vardagen. Väskorna har stått där inne ett tag och soffan har varit full med kläder/grejer som ska med. När klockan blivit 23 så slappade vi några minuter i soffan innan det var dags att sova.

Tisdag, 24/11
Jobbdag, 7-16. Dagen gick superfort och jag stämplade ut strax efter 16. Jag och Sofia avslutade med ett avvikelse-möte, så vi ligger lite i fas nu innan jag åker :) Väl hemma sprang jag 5 km och när jag kom in igen så hade Henri precis kommit hem. Vi åt middag och slappade i soffan framför några avsnitt PH. Jag gjorde några Marianne-tryfflar – SÅÅÅÅ GOTT! Ska absolut göra dessa igen. Denna omgång får följa med till jobbet som ”hejdå-nu-åker-jag-på-bröllopsresa” ;)

IMG_5825 Onsdag, 25/11
Ännu en jobbdag och jag och Henri samåkte till Varberg. Han lämnade av mig strax efter halv sju och sen jobbade vi båda till strax efter fyra. Jag gjorde klart allt mitt och förberedde så de ska klara sig tre veckor utan mig på jobbet ;) Fick instruera några av de andra så de kan sköta mina grejer också :) Stannade till på coop innan vi åkte hemåt. Henri satte sig för att jobba några timmar till och jag sprang på bandet och lagade middag. Vi blev sittandes vid köksbordet ett tag med lite fix. Helt plötsligt hade hela kvällen sprungit iväg och vi hann inte ens sätta oss i soffan, mycket som ska förberedas när man ska åka iväg några veckor :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation