Lördag & söndag – jobbhelg

Lördag, 21/11
Klockan 7,15 vaknade vi av Henri’s telefon, hans syster råkade ”fickringa” påväg hem efter nattjobb. Jag somnade om en liten stund men Henri låg bredvid med telefonen. Vid halv nio var vi båda upp och påklädda. Varmt klädde vi oss eftersom vi skulle ut och gå, och det var -2 grader ute. Första helgen med minusgrader här hos oss och det höll faktiskt i sig hela dagen. Efter 45 minuters promenad så kom vi tillbaka till ett FRUSET hus – haha, de ser ut som de fryser. Ser ju så kalt ut nu också när alla möbler och grejer är inplockade.

IMG_5798

Väl inne så bäddade Henri ner sig i soffan och jag bakade scones till lördagsfrukost. Den avnjöts i soffan framför fredags idol och ett långt klipp från resan vi ska på. Såååå kul att kika på :D

IMG_5802

 

Vid 13,30 körde Henri mig till jobbet för att kunna tvätta vår bil (som fått en hel del röd fågelskit på sig på sjukhusparkeringen) medan jag jobbade. Kvällen rullade på och tiden gick fort så en riktigt bra jobbkväll hade vi. Vi halv tio hämtade Henri mig igen och vi körde hem. Slappade en stund i soffan innan vi somnade.

Söndag, 22/11
Steg upp vid 05,55 för att köra till jobbet. Sista helgjobbs-passet på måååågna veckor :D Det kändes väldigt lätt att stiga upp med tanke på det. Stämplade ut vid 15,30 efter en grym jobb helg. Eftermiddagen och kvällen spenderades i soffan, jag tog en powernap i Henri’s famn direkt när jag kom hem. Till middag lagade jag pulledpork och så kollade jag över vår packning lite grann inför resan. Skrev en inköpslista på det sista som måste köpas till och sen slappade vi framför Solsidan och Bron, som även resten av Sveriges befolkning verkar göra – haha. TYVÄRR kommer vi missa sista avsnittet av bron nästas vecka, men de får vi se när vi kommer hem istället :) Det är ju sååååå spännande!!!

IMG_5804

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation