Köpenhamn, 18/11

I onsdags morse ringde klockan vid halv åtta tiden och vi gjorde oss klara för att köra söder ut. Vi hoppade in i företagets Audi och åkte mot Köpenhamn där Henri skulle jobba över dagen.

Frukost i bilenIMG_5741

Resan ner gick väldigt smidigt och vi körde över bron (hehe, liiite obehagligt när jag tänker på säsong 2 i Bron) vid halv tio-tiden. Det gick väldigt smidigt och Henri lämnade av mig vid Tivoli innan han körde ut till Kastrup där mötet skulle vara. Jag strosade runt hela dagen på Ströget och i alla stora gallerior. Köpte några julklappar, en adventsljusstake från George Jensen, en bricka till salt o pepparkaren från Rosendahl. Kul att köpa lite från danska märken när man ändå är där ;) Även lite träningskläder hittade jag. Vid lunch tid ringde Henri och frågade om allt var lugnt inne i stan. De hade nämligen fått utrymma hela Kastrup pga av en misstänkt bomb och med tanke på allt annat som händer i världen nu så vet man ju aldrig .Dock märktes inget av inne i stan och efter några timmar fick de gå in på flygplatsen igen så de kunde ha sitt möte – om än några timmar försent.

När jag inte orkade shoppa mer så gick jag och köpte mig churros till lunch och tog en promenad bort till Nyhavn, SÅ mysigt och fint där :)

IMG_5753
IMG_5750
IMG_5759
IMG_5758

Henri hämtade upp mig vid 15,30 igen inne i stan och vi åkte mot Sverige. Stannade till hos våra kompisar i Lomma där vi blev kvar hela kvällen. Vi körde Saga till träning och sen blev vi bjudna på god middag som Cia lagat. När hon var hämtad igen så åt vi bullar/chokladmuffins och drack kaffe. Deras glasrum är så himla mysigt att sitta i när det är mörkt ute :) Klockan hann bli nästan nio innan vi pratat klart och kom iväg hemåt. När man ses sällan så får man passa på. Vi kom hem runt halv elva och då la vi oss i sängen direkt och varvade ner lite framför tv:n innan vi somnade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation