Onsdag – ledig dag

Onsdag, 7/10
Min sista lediga vardag på två veckor. Ska jobba dagtid i två veckor nu, bara vardagar. Jag är ju van att ha några ledig här o där, men detta blir också bra ;) Min kollega ska ju på semester en vecka så jag unnade henne några lediga dagar hemma också i samband med semestern. Alltid skönt att hinna koppla av lite hemma både innan och efter en resa.

Iaf så spenderade jag HELA min lediga dag HEMMA. Hör inte till vanligheten men det var sååå skönt. Sov ut och rensade garderoben i typ tre timmar. Rensade, organiserade och fixade innan jag gick ut i garaget för att springa 8 km på löpbandet. Kikade samtidigt på Svenska Hollywood fruar, hahaha. Många skratt till skillnad mot igår.

IMG_5290

Slängde sen alla blommor som jag fick i födelsedagspresent, alla buketter har ändå stått fint i 1.5 vecka. Diskade alla åtta vaserna och tvättade tre maskiner tvätt. Ägnade sen en stund åt att sätta in bröllopskort i vår nya ram. Den ska sitta utanför badrummet i den lilla hallen mot kontoret :)

IMG_5299

 

Satte sen på musik på högsta volym och ställde mig i tvättstugan för att vika ett ton tvätt. Skönt att man inte stör någon granne med musiken iaf ;)

IMG_5291

Ser kanske inte så mycket ut, men det var de :P Jag ääääälskar att ha en tvättstuga. Nu använder vi ju den som ingång till huset 9 av 10 gånger eftersom bilarna står precis utanför, men annars är det väldigt skönt att man kan stänga dörren och slippa se tvätten om man så vill det. En stor bänk är också fantastiskt och att den ligger i anslutning till köket är också väldigt bra. Tummen upp för tvättstuga iaf ;)

Jag lämnade huset i några minuter när jag cyklade bort till affären för att posta bilden och underskriften till nya körkortet + att jag hämtade posten. SÅ BLÅSIGT, höll på att inte kunna cykla hem i motvinden ;) När Henri kom hem från jobbet hade jag precis gjort klart maten – falukorv med potatismos. Vi blev sen sittandes vid köksbordet några timmar för att drömma oss bort om var vi vill fira vår ettåriga bröllopsdag. Det finns nämligen en plats som vi gääärna vill besöka som har en koppling till vårt bröllop. Vi kollade iaf upp en massa fakta om stället och lite flyg & hotell alternativ, det blir förhoppningsvis där vi firar våran dag i april nästa år om allt går som det ska ;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation