Måndag, tisdag & onsdag

Måndag, 8/6
Efter att ha jobbat i helgen så var det skönt med en ledig dag. Jag somnade om när Henri åkt och gick upp vid 9-tiden. Åkt ner till Varberg och mötte upp Henri vid Swedbank strax före 11. Vi skulle träffa vår bankman för att fixa handpenningslån och lägga upp allt annat. Eftersom vår bankman var sjuk och hade semester veckan efter så fick kontorchefen rycka in istället och ta vårt möte. Allt gick bra och vi var klara efter någon timme. Då promenerade jag över torget till AsiaSpa för ett tränings pass. Sprang 5 km på bandet innan jag hoppade i bikinin och gick upp på deras solterass. Såååå varmt och gött. Låg där i nästan en timme innan jag gick in och sjönk ner i massagepoolen. Badade nästan i en timme eftersom jag inte gjort det på flera veckor. Så skönt att mjuka upp benen lite grann.

IMG_3678
Tände tre ljus. Ett för morfar, ett för farfar och ett för mormor <3

IMG_3679
Ett härligt fotbad med massor badsalt

IMG_3681
Massagepoolen, så himla gött!!!

IMG_3682 
När jag åkte från AsiaSpa körde jag förbi Intersport för att kika på deras löpband. Nu och när vi flyttar kommer jag fortfarande ha 5/6 mil att köra ToR till gymmet och det enda jag utnyttjar är löpbandet…. (förutom lite spa/bad ibland) så det känns som man skulle spara in pengarna rätt fort på att säga upp gymkortet och köpa ett eget att ha i garaget. Inget litet mesigt promenadband utan ett riktigt löpband. Det finns många alternativ och de bästa priserna är såklart på nätet, så det blir nog att beställa där när det väl är dags :) Inte det första vi ska köpa direkt, men de blir så småningom. Väl hemma så kom Henri samtidigt från jobbet och vi åt resterna från söndagens grillmiddag. Vi slappade sen resten av kvällen och planerade lite inför flytt och besiktning av huset :)

Tisdag, 9/6
Fyra arbetsdagar väntade mig, första morgonen att stiga upp vid 06. Solen sken och det var riktigt härligt väder ute. Jobbade fram till 16 och hade fullt upp kan man säga. Var helt slut när jag stämplade ut så jag handlade lite och körde hem direkt. När matvarorna var inplockade så hoppade jag i träningskläder och skulle springa en runda ute. Henri kom precis hem när jag sprang iväg på en liten runda innan jag duschade hemma igen. När jag kom hem så somnade Henri i soffan när han läste manualen till vår nya robotgräsklippare… hahaha. Så jag fick gå ut o grilla själva medans han sov vidare i soffan. Mycket god mat blev det iaf!! :)

IMG_3687

 

Onsdag, 10/6
Ännu en tidig morgon då jag stämplade in på jobbet runt halv sju. SÅ MYCKET att göra denna veckan inför vår stängning av en avdelning på fredag, försöker förbereda och organisera så mycket som går…. Stämplade ut vid halv fem och åkte en snabb sväng förbi Ica för att handla räkor och annat gott till mig tjejkväll. Henri var iväg med jobbet hela dagen och kvällen så vi passade på. När jag kom hem så fixade jag lite här hemma innan jag sprang en runda på 4 km. Bättre än inget alls iaf. Jag hann precis duscha innan Anna och Linnea kom, sen njöt vi av räkor, aioli, vitt vin, salami och annat gott hela kvällen.

IMG_3695
Henri kom hem runt halv tolv och då hade vi precis sett klart ALLA bröllopsbilder som vi har fått :) så mysigt att kika på alla igen och få berätta om det. Anna var ju med oss hela dagen och kvällen och hon bakade även våra bröllopstårtor. Linnea var med på vigseln och ville gärna se bilder från resten av kvällen då hon ska gifta sig nästa sommar :) En super mysig kväll hade vi och vi avrundade runt halv ett när de åkte hemåt och jag gick direkt upp till sängen och la mig bredvid Henri. Så sluuut och så ringde ju klockan bara 5 timmar senare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation