Måndag och tisdag

Denna veckan blir en kort vecka, endast jobb måndag, tisdag och onsdag. Sen åker vi till mina föräldrar och sedan vidare till Vimmerby på torsdag då det är dags för mormors begravning på fredag. Känns inte alls roligt såklart, men skönt att ha det avklarat. Mysigt att träffa släkten igen, så pass snabbt igen. Vi sågs ju för 2,5 veckor sen vid bröllopet.

I går var det måndag och jag jobbade 7-15. Har inte varit ute i vården (en vardag) på fleeeera veckor så det var skönt :) Slapp en ringande telefon, haha. Kunde dessutom stämpla ut redan vid 15. Åkte då bort till Asia där jag sprang 5 km på bandet. Sprang 2 minuter snabbare än senast, kändes skönt. Avslutade med 20 armhävningar och 50 situps innan jag duschade och åkte hem. Kom hem någon minut innan Henri och började fixa middag medans han klippte gräset ute. Jag älskar ju falukorv och skulle gärna äta de i olika former minst två gånger i veckan. Men nej, det gör vi inte! Dock har vi inte ätit vanlig stekt falukorv på länge så det fick de bli!!

IMG_3413

 

Vi kikade sen på Sverige-Frankrike i hockey VM och jag stod och strök i nästan 2 timmar. Många tvättar som inte hunnits med, men så skönt nu när det är gjort!! :) 

Idag är det tisdag och jag ska jobba ikväll. Inte jobbat en vardagkväll på evigheter heller. Senast var nog i februari tror ja! :S Iaf, så var det skönt med sovmorgon, det har man ju aldrig när man börjar 07 jämt. Innan jobbet ska jag hinna ner till Asia för att springa några km och lämna en matlåda till Henri. Sen blir det jobb 14-22 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation