10-13 April – MIN MÖHIPPA

Fredag, 10 april
Jag sov ut hemma och slappade fram till 11. Då åkte jag ner till Varberg för att besöka gymmet (sprang 7km) innan jag förflyttade mig till jobbet. Jobbade fram till 22,00 och stämplade då ut och åkte hem. Väl hemma så möttes jag av ett berg av öl/cider flak enda upp till dörrkarmen… så jag kunde inte gå in. De hade kidnappat Henri för ”svensexa” och ville väl bråka lite med mig. Så jag fick tillslut gå över till grannen och be om hjälp så jag kunde komma in. Han hjälpte mig vid halv elva att plocka undan alla flak. Jag följde sen med in till honom tills Henri blev avlämnad hemma igen vid 00,30. Då hade han fått sitta i en bil med hörlurar och förbundna ögon i några timmar. De hade dessutom färgat håret rött på honom, INTE kul! Henri tyckte inte själv att det var roligt…. men grabbarna hade väl skoj iaf. Vi gick sen in till oss och när Henri hade duschat bort den blåa färg de avslutade med att spraya håret i innan de släppte av honom hemma gick vi och la oss. Jag somnade dock inte förrens kl 05,00…..

Lördag, 11 april
Efter 2 timmar sömns (för min del) vaknade vi vid kl 07 och kunde inte somna om. Vi gick ner för att lägga oss i soffan och titta på Formel1 kvalet. Vid strax efter halv nio knackade det på dörren och Henri’s killkompisar + min bror dundrade in. Dock inte för att hämta Henri utan mig. Jag fick packa en väska och följde med dem upp mot Göteborg. De andra som inte åkte i vår bil kidnappade Henri och tog med honom till Göteborg. Markus och Fille körde mig upp och vi åkte till Minna och Markus gata i Mölndal. Där väntade en motorcykel + förare på mig, jag fick alltså göra entre hos alla mina tjejer på en motorcykel. Där klädde de mig med spetsslöja. änglavingar och ”möhippa” band över axeln.

IMG_2871

Sen skålade vi i bubbel jag och alla mina tjejer och satt och njöt i solen en stund innan vi gick in till CupCake Time där vi alla fick dekorera tre cupcake’s var och sedan smaskade vi alla i oss varsin med bubbel och kaffe. När vi spenderat några timmar där så vandrade vi genom hela Göteborg och jag fick dela ut cupcake’s till snygga killar längs vägen.

IMG_2868
IMG_2866

Vi spenderade sen några timmar i Kungsparken där vi åt lunch, drack massor gott och jag fick svara på massor frågor om Henri och även massa påståenden om mina fina tjejer <3

IMG_2873

 

IMG_2874

Efter de gick vi vidare till Elite Wellness där vi badade, bastade, åt färskfrukt och skålade i massor gott att dricka under några timmar.

IMG_2872

När vi var klara där gick jag, Eve, Minna, Hanna och Erica upp till Erica och Filles hotellrum (den andra gjorde sig iordning på spa’t, men det var så litet omklädningsrum) där Eve gjorde iordning mitt hår och Hanna sminkade mig. Alla kom sen till hotellrummet där vi möttes upp innan vi åkte bort till Manana i Majorna. Mina vänner vet att jag älskar tapas :P Så mycket god mat!!

IMG_2858
IMG_2861

Passions mojito

IMG_2863

 Vi avslutade sen med några goda drinkar på Victoria’s innan jag och Henri sammanstrålades på Erica och Fille’s hotellrum. Jag hade världens bästa dag med världens finast tjejer <3 Dock hade vi ingenstans att sova och F&E’s hotell var fullt så vi promenerade över Heden där vi fick rum på Hotell Heden vid midnatt. Vi somnade rätt fort, då vi båda var helt slut efter en lång dag :)

Söndag, 12 april
Vi vaknade vid 9-tiden och åt då en god hotellfrukost innan vi packade ihop och checkade ut. Tog vår varsin väska och vandrade över till Fille och Erica’s hotell igen. Vi gick ner till garaget till mamma och pappas bil och lastade in allt. Sedan körde de hem oss till Väröbacka innan de åkte upp till Göteborg igen innan de åkte hem till Linköping.

Vi slängde oss i soffan direkt när vi kom hem man där hann vi bara ligga ca 10 minuter innan vi fick köra upp till Kungsbacka med grannen. Vi skulle nämligen provköra bilen till bröllopet. Henri’s drömbil – Aston Martin DB9. Vår grannes chef har en och den skulle vi få låna hela bröllopshelgen :) Bilfärden gick bra även om det gick väldigt fort bitvis :P Henri’s topp hastighet med bilen var låååångt över 200 km/h…. hehe. När vi kört klart blev vi sittandes inne på deras kontor någon timma och pratade massor, super trevligt. När vi väl kom hem sen så slappade vi till formel1′en och sov lite till och från i soffan resten av kvällen.

IMG_2876
IMG_2888
IMG_2891

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation