Tisdag- torsdag

Fyra jobba dagar förra veckan. Måndag, tisdag och onsdag var jag samordnare och jobbade 7-16.

På tisdagen efter jobbet åkte jag till gymmet och sprang 5 km. När jag duschat gick jag bort till Henri’s kontor, spanade in allt nytt som kommit upp sen jag var där senast. De flyttade för något vecka sedan. Vi åkte sen hem och åt mat innan vi båda somnade i soffan SÅÅ tidigt. Vi var trötta sedan dagen innan då vi var i Tyskland.

På onsdagen fick jag jobba över till 16,45. När jag kom hem satt Henri ute på altanen i solen och tjötade med Roffe som precis hade tvättat sin bil. Jag bytte om till träningskläder och när jag var klar skulle Roffe parkera sin bil, han erbjöd sig då att köra bort mig till Ringhals (så jag kunde springa därifrån och hem), jag är lite trött på rundorna här just nu. Han lämnade mig där och jag sprang hemåt. Solen brände verkligen och jag sprang i korta byxor!!! SÅ HÄRLIGT :D 5,5 km blev det. När jag duschade så stekte Henri hamburgare och så åt vi det med rotfruktspommes och sås, mums!

IMG_2848

IMG_2849
Efter jobbet på torsdagen så gick jag på stomiakademin som alltid varannan torsdag. Utbildningen var slut vid kl 17 och då sprang jag snabbt upp till avdelningen igen för att hämta en tårta som Anna provbakat till bröllopet. Henri och Adrian behövde jobba över lite så jag åkte till kontoret med tårtan. Vi ringde även dit Elin och lille Hugo så jag gick och mötte dom i solen. Jag och Elin köpte med kebabrullar till oss alla som vi delade och sen myste jag med Hugo medans Henri och Adrian jobbade färdigt. Vi njöt sen av tårtan som smakade ljuvligt innan vi åkte hemåt vid 20-tiden. Då var vi båda rätt trötta efter en intensiv dag och somnade efter några PH avsnitt :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation