Onsdag & Skärtorsdag

Onsdag, 1/4
Vi var inne i april och det innebär 24 dagar till bröllop!!! DET GÅR SÅ FORT :D När Henri åkte till jobbet så somnade jag om. Jag gick upp runt 9-tiden, åt frukost och plockade här hemma. När jag fixat med disk och annat här hemma så gav jag mig ut på en härlig promenad i solen. Gick 7,6 km sammanlagt.

IMG_2847

 

Gick förbi kyrkan i solskenet, nästa vecka ska vi dit och öva lite grann :D

IMG_2775
När jag kom hem så pratade jag med Roffe en stund ute på altanen och gick sen in för att duscha. Jag satt sen heeeeela eftermiddagen och kvällen och pysslade med alla personliga menykort till middagen. Mysigt att göra det, men det tar lite tid :P Henri jobbade över lite och var inte hemma förrens runt halv sju så jag hade massor tid på mig. Dock tog lite grejer slut så jag kunde bara göra färdigt hälften. När han kom hem så kikade vi på lite PH och somnade ganska tidigt.

Torsdag, 2/4 Skärtorsdagen
Jag hade två lediga dagar kvar då jag jobbade 6 dagar på rad veckan innan. Så skönt med lite sammanhängande ledighet. Jag sov ut och skrev blogginlägget nedanför. När det var klart hoppade jag i träningskläderna och körde ner till Varberg. Stoppade snabbt på Ica där jag sprang på Roffe och hans dotter från Oslo (hon som ska göra smink och hår på bröllopet). Åkte vidare till panduro för att köpa mer grejer till menykorten innan jag åkte vidare till gymmet och då fick jag ett meddelande från Roffe där han undrade om vi ville komma på skärtorsdags-middag hos dem med våra andra grannar. Vi tackade såklart ja, då vi ändå skulle dit för att få min frisyr gjord en sista gång :) Jag sprang 5 km och gick 3 km så sammanlagt 8 km blev det. Efter det unnade jag mig 1 h i spa’et. Bubblade och njöt i den varma källan, var helt ensam där.

IMG_2783
50 cm djup pool som håller 40 grader, så gött när det är kallt i luften.
Utsikt över havet och Varbergsfästning.

IMG_2786

När jag var klar tvagade, skrubbade och smörjde jag in mig. Skyndade mig förbi affären påvägen hem för att handla inför helgen. Jag var hemma strax före 17 och Henri kom någon minut i. Vi gick då direkt över till Roffe och de andra. Jag började med att prova min brudklänning och eftersom jag droppat några kilon under veckan så satt den perfekt!! :) Vi njöt sen av en underbar middag. Roffe hade gjort ett super gott ugnstekt lamm, såååå gott. Jag åt lammet tillsammans med sallad.

När klockan blev åtta ungefär så började vi med håret och höll på i ca 2 h. Hon gjorde den vi kom fram till gången innan och det kändes JÄTTEBRA. Kommer passa super fint ihop med klänningen med :) Vi var sen kvar där några timmar till. När vi kom hem såg vi bara något avsnitt Ph innan vi somnade gott.

Denna påskbukett hade vi med oss till Roffe :)

IMG_2787

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation