Fredag 16/1till Söndag 18/1

Fredag, 16/1
Jag började morgonen med att gå upp när Henri’s klocka ringde och så åkte jag med honom ner till Varberg. Han gick upp på kontoret och jag gick till Asia Spa där jag började med att springa 10 km. Sen gick jag upp till poolen där jag njöt av massage i över en timme innan jag gjorde mig iordning. Satte mig nere i Lobbyn och skrev ett blogginlägg om veckan som varit. När Henri jobbat klart vid 12 så möttes vi upp vid hans kontor och gick bort till bilen. Hela helgen skulle spenderas hos mamma och pappa med Sari och Jussi :)

IMG_2087
IMG_2090

Vi stannade och åt lunch på vägen och kom fram till Linköping strax innan fyra. Då hämtade vi upp pappa på jobbet, tog svängen förbi systemet innan vi åkte hem till mamma. Jag hade köpt med lite grejer för att göra en godo dessert till lördagen. Eftersom den skulle stå i kylen över natten så gjorde jag den direkt innan vi skulle bort på middag.

IMG_2092

Mamma och pappa fick fina rosor av oss när vi kom

När den var klar (vi provsmakade lite och den var gudomligt god) gjorde vi oss iordning för att åka till Fredrik och Linda. Linda ville köpa min snowboard så den hade jag med mig och vi blev bjudna på en väldigt god middag och hade en väldigt trevlig kväll. Självklart var söta Mollie hemma också :) Till efterrätt bjöd Linda på pepparkaks cheescake, sååå god!!!

IMG_2094

IMG_2096

Lördag, 17/1
Klockan stod på 08,30, då hoppade jag upp och tog på mig träningskläderna och sen åkte jag mamma, och pappa ner till centrum för ett grymt hårt Crossfit pass på 75 minuter! Kul men jobbigt ;) När vi var hemma igen så gick Henri upp och jag duschade innan Sari och Jussi anlände från Göteborg. Vi åt då smörgåstårta till lunch och satt och pratade länge vid bordet. Vi slappade sen i soffan framför Morran och Tobias bra länge – sååå kul!!!

När vi hade tagit en kopp kaffe på eftermiddagen så tog vi en promenad på några km runt Ljungsbro innan vi återvände hemåt. Då hade min bror Filip och hans Erica kommit dit. Vi tjötade lite i soffan och hjälpte mamma att förbereda vår trerätters middag. När klockan blev 17 så började vi äta och Henri hade önskat förrätten.

Het morotssoppa till förrätt

IMG_2097

 

Till varmrätt åt vi vildsvin som Erica’s pappa hade skjutit några
helger tidigare, med potatis och rödvinsås.

IMG_2101
IMG_2102

 

Vi var nog alla mätta redan efter varmrätten men lite efterrätt går ju alltid ner!!! :P

Oreo och nutella cheesecake blev det till efterrätt – SÅÅÅÅ GOD!!!

IMG_2109
IMG_2104
När allt låg i magen så packade vi alla in oss i 2 bilar och körde in mot stan. En av anledningarna till att Sari och Jussi var där var just att Frölunda spelade i Linköping på lördags kvällen. Vid kl 20,00 började matchen och då var vi på plats.

IMG_2111
IMG_2115

Våra föräldrar <3

Matchen var bra och spännande och det var himla massa grubb hela tiden mellan spelare, publik och domare. Det hände något hela tiden och matchen slutade 3-2 till Frölunda (som tur var) tillslut. När vi kom hem var klockan närmare elva men vi njöt av lite bayileys, wiskey och gotta tills vi gick och la oss efter tolv någon gång.

IMG_2118

Söndag, 18/1
Vi tog sovmorgon och vaknade inte förrens vid 09,30. Då hörde jag våra föräldrar vakna till liv där uppe och jag kunde inte somna om. Jag väckte även Henri efter en stund då vi skulle äta frukost.

IMG_5649

När frukosten var intagen så kom solen fram en liten stund, så vi bestämde oss för en promenad på kanalbanken. Henri stannade hemma i soffan men vi andra åkte iväg. På vägen upp svängde vi förbi golfbanan för att kika på de konstgjorda skidspåren och både jag och Jussi blev sugna på att åka!!!! Riktigt fina spår de har fått till där.

IMG_2122

Kanalen var tömd i år pga av lite reparationer (eller vad det var?) så det såg inte riktigt ut som de brukar. Även solen försvann periodvis… Men vi gick några km innan vi återvände mot bilen och körde hemåt. Då värmde vi på massa rester från gårdagens vildsvinsmiddag som vi åt. När maten sjunkit ner lite grann så åt vi mammas hemgjorda semlor innan Sari och Jussi packade in i bilen och körde mot Göteborg igen.

IMG_3563

Vi var kvar en stund till och myste med Molly innan vi också packade in i bilen och körde hemåt. Vi hann åka ca 35 minuter innan jag stensomnade. Henri var glad för då fick han lyssna på Håkan Hellströms album från konserten i somras (jag har sååå svårt för den killen alltså). Jag sov i nästan 1,5 h så jag behövde bara ”lida” i 1,5 istället för 3 :P När vi kom hem åt vi lite kvällsmat och slappade i soffan. Packade även upp och fixade iordning inför en ny vecka.

En mysig helg med båda våra föräldrar fick vi :) Tack för fina dagar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation