Vecka 52

Måndag, 15/12
Då vi inte kom hem från Linköping förrens mitt i natten så sov jag ut läääänge. Klockan 11 slog jag upp ögonen, haha. Inte så många timmar sömn ändå. Henri åkte till jobbet som vanligt. Jag hade ställt klockan på 09 men somnade om när klockan ringt. Jag gjorde mig sen iordning hemma och åkte ner till jobbet till kl 14. Möte med de andra nya samordnarna (vilket jag kommer vara när jag börjar min nya ”tjänst” i januari) och några chefer stod på agendan. Vi kom tyvärr inte fram till så himla mycket då vissa är mycket för att älta…. Men kl 16,30 åkte jag iaf därifrån och mötte upp Henri på Asia Spa. Han sprang 1 km och jag 2 för att värma upp innan vi styrketränade en bra stund. Vi var ensamma i gymmet så i körde på i vår takt. Sen bastade, bubblade och njöt i den varma källan några timmar. När vi kom hem lagade jag mat och sen slappade vi resten av kvällen :)

Tisdag
När Henri åkte till jobbet på morgonen somnade jag om och sov även denna dag länge. Inte likt mig, men kroppen behövde väl sömnen sen helgen. Jag åkte iaf ner till Varberg när jag gjort mig klar. Åkte till jobbet där det serverades julbord till oss på vår avdelning kl 12. Sen tog jag en snabb sväng ner till stan där jag lämnade tillbaka en duk och lämnade cloetta-godis till Henri’s jobb. Vid kl 14 var jag tillbaka på jobbet igen för att starta kvällspasset. En GALEN kväll!!! Mycket att göra minst sagt, men kvällen gick fort.

Onsdag
Tidig uppstigning eftersom jag skulle börja jobba kl 07. Jobbdagen rullade på fort då det även denna dagen var mycket att göra. Vid kl 15,45 stämplade jag ut och åkte in till centrum och parkerade. Gick till gymmet på Asia Spa där jag sprang intervaller. Kikade på handbolls-em samtidigt på tv:n. Sprang sammanlagt 5,7 km innan jag gav upp och hoppade in i duschen. När jag kom hem till Henri så lagade jag pulled pork till kvällsmat och satte mig sen för att sy en jul-duk till köksbordet. Eftersom vårt bord inte är så brett så är det inte många dukar som passar. Lika bra att sy en egen då ;) 

IMG_1797

 

IMG_0460

 

Torsdag
Jobbade 7-15,30 även denna dag och sagan susade iväg. När jag stämplade ut vid 16 åker jag bort till Asia spa där jag sprang 7,5 km på löpbandet. När jag bytt om från träningskläder till bikini så mötte jag upp Henri vid bastuna där vi njöt en stund innan vi gick vidare till poolerna. När vi duschat och gjort oss iordning så åkte vi bort till Henri’s chefs gamla lägenhet då de behövde lite hjälp att flytta sängar till deras nya hus. När de var inlastade i bilen så åkte vi bort till huset, som jag inte varit inne i tidigare. Vi fick oss en liten rundvisning hos dem, sååå fint de har gjort. Köket var helt nyrenoverat och de andra renoverade de i våras.

När allt var inplockat så åkte jag och Elin iväg för att köpa mat som vi tog med hem och åt med grabbarna. När vi ätit så fixade grabbarna med ljudet (till tv och andra högtalare i huset) medans jag hjälpte Elin med att lägga på lite nya mattor osv som de skulle prova ut. Elin är ju gravid i v 34 så jag fick lyfta och fixa, blev väldigt fint. Vi ska snart dit på middag, så då har det säkert hänt lite till ;)

Julpyntat Stadshotell/Asia Spa

IMG_1799

Fredag
Sista jobbdagen innan jul och jag började vid kl 07. Tanken var att jag skulle gå vid 14,30 men det var fortfarande en hel del kvar att göra så jag gick 15. Då körde jag direkt ner till Salong Visage där jag bokat in mig på en spraytan (ville prova en gång inför bröllopet i vår). Det tog max 10 minuter att göra och sen fick jag stå i hennes rum för att torka 10 minuter till. Det blev väldigt fint, jämnt brunt på hela kroppen. När jag kunde klä på mig åkte jag bort till Ica för att handla inför helgen innan jag åkte hem. Väl hemma så började jag griljera skinkan och baka tre sorters julgodis. När Henri kom på från jobbet så åt vi vörtbröd med julskinka.

IMG_1805

Vi fick sen åka iväg en snabbis till affären i Bua då jag behövde lite mer vitchoklad. När julgodiset var klart så slappade vi i soffan och kikade på en film – Last Vegas :D Sjukt rolig, se den!!! Vi somnade sen efter midnatt.

Lördag
När vi vakade så åt vi lite snabb frukost innan vi satte igång och städade. Jag gjorde en sort julgodis till och ägnade sen dagen åt att tvätta, plocka iordning och städa. Henri rätade upp julgranarna där ute (som stod lite på trekvart i vinden) och jag plockade också upp våra tomtar. Vid klockan 17 kom Henris föräldrar och syster hit och en timme senare kom även Minna, Markus, Nogge och Hanna. Eftersom vi skulle fira jul i år med min släkt så bjöd vi in till lill-julafton hemma hos oss. Vi bjöd på julgodis, glögg och annat gott. Senare under kvällen bytte vi även julklappar och myste.

IMG_1821

IMG_1817

IMG_1818

IMG_1813

IMG_1824

IMG_1826

Nogge kollade igenom julklapparna och hittade sina med en gång
De luktar gooodis ;)

När klockan blev 22 så åkte våra gäster hemåt och vi bäddade ner oss uppe i sängen för att börja se på BRON. Vi plöjde några avsnitt innan vi somnade.

Söndag
Ännu en sovmorgon och vi vaknade inte förrens 10. Vi kikade på skidskytte och skidåkning medans vi åt frukost. Sen gjorde jag mig iordning och åkte ner till Varberg en snabbis. Köpte sista två julklapparna och kikade i lite andra butiker. När jag kom hem igen så hade jag med mig lunch som vi åt innan vi kikade på några avsnitt av BRON till. Sen ägnade vi några timmar åt Monopol på playstation 4. Helt plötsligt blev det kolsvart ute och vi åt skinsmörgåsar till middag och myste sen i soffan resten av kvällen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation