Måndag till torsdag

Måndag
Tidig uppstigning då det var dags att jobba kl 07. Jag, Gunnel och Anna-Lena fick en oväntad start på dagen i våran grupp, men vi redde ut det bra. Sen rullade dagen på, men i lite dystrare tempo. Vid 14,45 gick jag iväg på möte med chefen och tre kollegor angående förändringen på Kirurgen. När vi var klara vdi 16 så mötte jag upp Henri i Lassabacka. Vi köpte en till julgransbeslysning, adventsljustake och annat. På vägen hem stannande vi vid Åkraberg och köpte två julgranar att ha i trädgården. En ute på gräsmattan där vi hade poolen i somras och en på altanen :) Jag hade även handlat lite mat innan så när vi kom hem packade jag in varorna, sen gick vi ut i kylan för att pynta.

Satte upp julgranarna och satte i den fina ljuset. Pyntade även utanför dörren med en ”gran tomte” och en ljuslykta.

IMG_1597

IMG_1600

När vi var klara ute så pyntade jag även lite inne, med några ljusstakar

IMG_1606

IMG_1608

IMG_1621

Sedan värmde vi två matlådor som blivit över sedan kvällen innan och slappade under en varm filt då vi blev rätt så frusna ute.

Tisdag
Min älsklings 27-årsdag, jag viskade bara grattis och han fick en puss innan jag smög ner och åkte till jobbet. För att han skulle kunna sova vidare så ville jag inte väcka honom för mycket. Jobbade fram till 15,30 och åkte sen hem. Henri kom hem som vanligt efter jobbet och då hade jag städat badrummet, fixat i köket, lagt ihop två tårtor och börjat med maten. Henri fick ju ett playstation 4 av mig i förtidig födelsedagspresent (han tjatade till sig de redan i september) så han fick bara en lien present av mig på själva dagen. En plånbok i skinn från Oscar Jacobsson.

IMG_1609

IMG_1610

IMG_1612

IMG_1613

Vid 18,00 kom vår granne över och vi åt risgrynsgröt, köttbullar och prinskorv till middag och drack julmust. Vi kikade på hockey (chl), åt tårta och drack glögg under kvällen. Mysig kväll :)

IMG_1623

IMG_1624

IMG_1625

 

Som jag älskar vårt Rosendahl porslin!!!!! :)

IMG_1616

IMG_1615

 

Onsdag
Ledig dag, men hela förmiddagen ägnade jag åt föreningsjobb och att tvätta här hemma. Då det är många som flyttat in/ut nu sista dagarna så mycket fix. Vid 13,00 hade jag en besiktning och det tog nästan en timme. Många frågor från de nya som flyttar in :) Vid kl 14,30 hade jag och Helene bokat in ett möte med vår redovisningsbyrå Tre händer, för det var några saker vi hade oklart. Efter de åkte jag hem igen och Henri hade precis kommit hem. Vi skulle då bara prova ett monopol spel till PS4:an, men vi blev helt fast och spelade i några timmar. Tillslut var jag helt bankrutt xD haha. Vi avslutade sen kvällen under filten i soffan.

Torsdag
Ännu en ledig dag och jag tog det lugnt här hemma på morgonen, letade lite på nätet efter julklappar och gjorde en lista med alla vi ska köpa. Vid 11,30 plockade Henri upp mig här hemma då han skulle upp till Göteborg och jobba. Han lämnade av mig vid nordstan och där mötte jag upp Minna. Vi gick en sväng till NK och kikade på julklappar. Vid kl 14 var vi hungriga och gick till Vapiano för att äta lunch. Jag valde pasta carbonara, såååå god.

IMG_1646

 

När vi ätit klart så köpte jag första julklappen och sen skildes jag och Minna åt, då hon var tvungen att åka hem till Nogge. Jag körde ett race och betade av min lista. Blev klar med nästan alla julklappar på ca 2 h. SÅ GÖTT :D Vet man bara vad man ska ha så går det rätt fort, även om de var MASSOR folk på stan. Vid 15,30 plockade Henri upp mig igen och vi åkte hemåt. Väl hemma så bytte vi bara om och packade SPA väskan, sedan fortsatte vi ner till AsiaSpa där i njöt i några timmar. Sån himla vardagslyx alltså. Bara man går in där så slappnar man av och glömmer allt utanför. Så skönt. Vi åt sen sallad på camping innan vi åkte hem för att slänga oss i soffan framför några avsnitt BB. Bra torsdag helt klart. Först några timmar i julstressen och sen några timmar på SPA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation