V.45

Jag har haft som plan flera gånger att sätta mig vid datorn denna veckan för att skriva ett inlägg, men det har inte blivit av ännu… ;)

Måndag
Vi somnade runt midnatt och jag vaknade bara till lite när Henri åkte till jobbet. Jag hade ställt klockan på 09, men jag måste stängt av den i sömnen för när jag öppnade ögonen så var klockan 11:43 (!!!!!). Tur jag var ledig ;) Får sån panik när jag sovit bort halva dagarna, tur de inte händer ofta!!! Jag måste varit väldigt trött sedan veckan innan. Men jag hoppade i träningskläderna och körde ner till gymmet direkt när jag gjort veckomatsedel och inköpslista. Sprang 7 km innan jag duschade och åkte bort till Ica. Handlade och körde hem, hann lagom plocka upp varorna innan det var dags att gå bort till grannen på styrelsemöte kl 17. Mötet gick snabbt och när jag kom hem lagade jag snabb middag, färskpasta med falukorv. Vi tog de sen lugnt resten av kvällen framför lite webb-tv som vi missat. Hann även tvätta några maskiner under dagen, gött att ha de gjort för veckan.

IMG_1299

Tisdag
Klockan ringde vid 06 och jag hoppade upp för att köra till jobbet. Jobbade fram till 13 och sen hoppade jag och 6 av mina kollegor in i en Region Halland bil och jag körde ner alla tryggt till Halmstad. Liiiite trångt i parkeringshuset, men min chef lovade mig löneförhöjning för att ja körde så bra där, haha, jo tjeeena! Vi hade iaf bokat in ett studie besök på KAVA på sjukhuset i Halmstad, som gav oss mycket inför våran uppstart av KAVA efter jul :) Vi körde sen hem iaf och landade hemma vid sjukhuset i Varberg runt 17.

IMG_1302

IMG_1303

När jag kom hem var jag super hungrig så jag slängde snabbt ihop en salami och broccoli-pasta, receptet kan ni se HÄR. Gjorde den för bara några veckor sen, såå gott och såååå enkelt!!! Sen hängde vi i soffan och lyssande på musik och pysslade med en nya hemsida till vår BRF :)

IMG_1305

Onsdag
Klockan ringde återigen tidigt och jobbet kallade. Börjande 07 och stämplade ut vid 15,15 :) Jag körde då bort till gymmet där jag sprang 5 km på 28 minuter och körde några magövningar innan jag åkte hem. Duschade snabbt och fixade till lite snabb mat. Vid 18 gick jag över till grannen, då vår ordförande ska flytta så skulle han lämna över allt till oss två. Vi var klara runt halv åtta och då fortsatte vi pyssla med hemsidan (Henri gör såklart det mesta, hehe) och kika på lite webb-tv.

Torsdag
Fick några minuter sovmorgon denna dagen då det vankades handledarutbildning för min del. Vi skulle sammåka jag och Henri så vi gick upp strax efter 7 och körde sen ner till Varberg. Vi parkerade vid Henri’s jobb och jag tog en liten promenad på 15 minuter bort till PS gymnasiet där vi skulle hålla till. Vi fick god lunch och vi hade riktigt bra ”föreläsare”. De som föreläste för oss har själva jobbat inom vården så de hade planerat in många små pauser, eftersom vi ofta inte kan sitta stilla så länge ;) Dagen slutade runt halv fyra och då promenerade jag bort till centrum där jag gick förbi några frisörer för att kolla lite priser inför bröllopsdagen. Strax före 17 gick jag bort till Henri’s kontor, vi pratade lite med hans kollegor och spanade på bilder på deras stooooora nya kontor innan vi åkte hemåt :)

Jag lagade svamp och köttgryta med ris och dammade av hela huset och städade av badrummet medans Henri dammsög. Vid kl 20 slängde jag mig i soffan och vi somnade där båda två runt kl 23 där. Flyttade oss upp till sängen där vi sov vidare och sov gott hela natten.

IMG_1312

Fredag
När Henri körde till jobbet somnade jag och om sov till 09. Jag hann lagom bara gå upp ur sängen och hoppa i träningskläderna innan Louise kom till mig :) Vi pratade här i soffan en stund innan vi hoppade in i min bil och körde ner till Varberg. Vi åkte först till Friskis o svettis där vi körde ett tufft träningspass. Jag sprang 5 km på 27 minuter och Louise gick på bandet under tiden. Vi tränade sen ett hårt styrkepass för överkroppen. Armar, bröst, rygg och mage fick sig ett rejält träningspass. Var nästan helt skakis när vi hoppade in i duschen. När vi gjort oss iordning oss så åkte vi bort till centrum där vi parkerade och gick mot Campino för att äta lunch – kebabsallad. Vi hann bara ställa oss i kön så sa jag till Louise att Henri’s kollegor ALLTID äter där. Sen hann jag bara vända mig om så stod hans chef och resten av kollegorna precis bakom oss, haha (Henri var iväg på jobb). Vi åt lunch ihop och sen gick vi en snabbis i några butiker innan vi körde hem.

Eftersom Louise har gått några massagekurser nu efter semestern så gjorde vi en provisorisk massagebänk på vårt vardagsrumsgolv och så fick jag massage i 45 minuter, såååå välbehövligt. Vi pratade sen en stund till innan hon körde hem strax efter kl 15. Då skulle jag precis börja förbereda maten (vi skulle grillat) när Minna hörde av sig och frågade om vi ville komma upp på middag på kvällen. Vi hade ju planer på att åka upp lördag förmiddag till Henris föräldrar så vi kunde lika gärna åka dit direkt på fredag kvällen efter middagen. Jag bakade en kladdkaka att ta med eftersom det var ”kladdkakansdag” och så började jag packa. Henri kom hem runt 17 och då packade han klart de sista innan vi började köra mot Göteborg.

Vid kl 18,30 var vi hos Minna, Markus och Nogge och där blev vi bjudna på fläskfilegryta med pasta o sallad :)

IMG_1316

IMG_1317

 

IMG_1318

IMG_1321

 

Under kvällen så åt vi kladdkaka, tog en promenad med Nogge och spelade spelet Vagabond, som var väldigt kul. En mysig kväll hade vi :) Runt kl 22 körde vi bort till Henri’s föräldrar där vi bäddade och myste i soffan en stund innan vi somnade runt midnatt.

Lördag
Klockan 08 vaknade vi och kunde inte somna om. Vi gick ner till Sari & Jussi och slappade i soffan en stund innan vi åt frukost. Vid 10-tiden gjorde vi oss iordning och körde in till Nordstan. Henri behövde nya byxor och tro de eller ej så hittade han två par jeans i första butiken (tjuhuu!!!). Vi letade sen efter några tröjor till honom men hittade bara en t-shirt. Vi gick sen bort till Nordstans Guld för att kika på min vigselring och beställa den, sååååå kul :D Den kommer ganska snart så den ska jag gömma på ett bra ställe tills det är dags att ta fram den i April <3 ;)

Vi åkte sen hem till Henri’s föräldrar där vi åt god lunch, vi tog med köttet som vi skulle grillat kvällen innan och åt till lunch istället :) 

IMG_1325

IMG_1326

 

När vi ätit la vi oss alla i soffan och alla fyra somnade och sov närmre en timme, sååå skönt!! Vid kl 15 eftermiddagsfikade vi lite innan det var dags att börja tagga för 100-års festen vi skulle på. Vi drack lite gott, åt choklad och kikade på hockey (Karjala Cup).

IMG_1330

 

När vi gjort oss iordning för kvällen så körde Sari & jussi bort oss till Kungälv och Älvsmagasinet där festen skulle vara. 4 st killar som fyllde 25 år ville fira ordentligt. Vi började vid kl 19 med buffé och sen fortsatte festligheterna braaaa länge med massor av dans :) När vi ville åka hem mitt i natten så kom de och hämtade oss igen och vi somnade got efter en nattamacka i soffan <3

Söndag
Kl 09,30 slog vi upp ögonen och gick ner till S & J i soffan. När vi ätit frukost så tog jag en promenad tillsammans med dem ute medans Henri låg kvar i soffan. Vi var borta ca 40 minuter och det var en skön promenad i solen. När vi var tillbaka så packade jag ihop våra saker och vi åt sen lunch i lugn och ro och firade Jussi på farsdag.

IMG_1334

 

När vi tagit igen oss en stund på soffan så packade vi in allt i bilen och tackade för oss. Vi stannade till hos Evelina på hennes skola för att prova ”mönstret”  till Henri’s kostym som hon syr till bröllopet. Det kommer bli fint när det är klart :) Vi fortsatte sen hem och har sedan dess inte gjort så många knop. Vi skulle kolla på Formel1 racet, men Henri somande precis innan start så jag fick se hela loppet själv. När de gått i mål så ställde jag mig och gräddade några våfflor till ”middag” då ingen av oss var sugna på kebab/pizza som vi bestämt oss för innan. Gott iaf!!

IMG_1336

Nu är snart även denna veckan slut och imorgon är det dags för en utbildningsdag igen :) Denna gången är de MIG-teams utbildning. Ännu en bra vecka och en riktigt bra helg har passerat :) Nu blir det lite BB avsnitt i soffan innan det är dags att avrunda denna veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation