v.44

Hann inte få till ett endaste blogginlägg på hela förra veckan så ska försöka sammanfatta veckan så gott de går :)

Måndag
Eftersom jag jobbat hela helgen så jobbade jag även måndag morgon. Klockan rignde vid 06 och jag åkte till jobbet, utan att han någon Henri att pussa hejdå (han åkte ju till Vemdalen på söndagen). Jobbdagen gick fort men eftersom vi hade möte från 14,45 så kom jag inte iväg vid 15,30 när jag slutade utan runt 17 tiden. Eftersom Saga som hade höstlov skulle komma till mig så åkte jag och handlade och sen hem (hoppade över träningen).

Vid 19-tiden dök Saga och hennes pappa upp, då fikade vi och sen återvände han hem till skåne igen. Vi myste sen i soffan och pratade en liten stund med Henri på FaceTime. Hon somnade gott mellan alla gosedjur. Jag somnade bredvid S efter att ha kikat på PH :)

IMG_1211

Tisdag
KL 06,15 hörde jag ”Julia, är du vaken?”. Dagen startade tidigt men vi låg kvar i sängen en bra stund innan vi klev upp. Då åt vi frukost i lugn och ro och Saga målade en stund innan vi gjorde oss iordoning.

IMG_1216

Run halv elva packade vi in oss i bilen och körde upp till Göteborg. Vi började i Sisjön hos Minna på Cervera. Shoppade för mina presentkort jag fått i födelsedagspresent och hotade mycket fint.

IMG_1227

 

Ääääääntligen har jag en Kosta Boda vas. Kommer stå måååågna
tulpaner där under vintern :)

IMG_1228
Vi åkte sen vidare till IKEA där vi började med en köttbullelunch innan vi plockade på oss de vi skulle ha. Även några presentkort där så shoppingen för några tusen blev ”gratis” :)

IMG_1222

IMG_1226

Vi var hemma igen vid 15-tiden och då skulle vi hjälpas åt att sätta ihop byrån vi köpt, men Saga hade mest roligt åt emballaget och lekte med de i flera timmar. Barns fantasi är ju helt fantastisk!! :) Vid 17 tiden tog vi ett break och gjorde en egen våffelsmet. Vi gräddade sen och åt med färska bär o grädde. Såååå gott.

IMG_1234

IMG_1236

 

Sedan blev byrån klar och vi slappade i soffan en stund innan S blev trött och ville gå o lägga sig :) Jag kikade även denna kväll på ett PH avsnitt innan jag gick upp för att lägga mig jag också.

IMG_1267

Även skohyllan som vi köpte veckan innan blev ställd på rätt ställe.

IMG_1266

Onsdag
Vi vaknade långt före sju även den dagen. Vi tog det lugnt på morgonen och åt frukost innan vi bestämde oss för att baka lite spökmaränger. Vi vispade ihop marängsmeten tillsammans och sen spritsade vi ut maränger som vi körde in i ugnen en timme. Vi hade ingen mörk choklad så i fick lägga mjölkchoklad som ögon ;) Söta blev de iaf, haha.

IMG_1245

Vi åt sen korv och resterna från våfflorna kvällen innan till lunch. När  vi var mätta i magen så promenerade vi bort till vår lekpark och spenderade några timmar där. När vi kom tillbaka så var grannens katt ute och S kelade en bra stund med honom. Vi var sen bara inne en stund och värmde upp oss innan det var dags att packa in oss i bilen för att åka ner till Varberg. Lämnade av en hylla som en köpt och plockade upp mina nya födelsedags skor som äntligen kommit till Varberg. Vi fortsatte sen ner till Mellbystrand där vi skulle möta upp Sagas pappa igen. Vi åt där tillsammans innan vi kramades hejdå och vände tillbaka åt varsitt håll. Jag åkte direkt till gymmet och kom dit ca 20.00. Vet inte om det var för att det var höstlov men det var bar jag och två tjejer till på hela gymmet. Jag sprang iaf 7 km och åkte sen hemåt. Duschade, åt lite och kikade på tv innan jag somnade runt midnatt.

IMG_1251

Skorna är från ”The Urban Project” och finns på Scorett :)

IMG_1252

Torsdag
Jag hade sagt att jag kunde jobba extra, men det behövdes inte så jag fick ännu en ledig dag. Jag fyllde bilen med massor av skräp och åkte förbi tippen innan jag åkte till gymmet. Där sprang  jag 8 km och PW 2 km, duschade och åkte sen hem igen. Väl hemma igen så fixade jag och Helene lite föreningarbete som vi hade och klockan blev snabbt 17,30. Då åt jag lite innan jag började baka, min plan var att göra krokantrullar. Men precis när jag skulle ta ut plåten med flarnen så ringde de på dörren sp jag misslyckades totalt med att rulla dem. Istället fick de bli krokantkvadrater ;) Egentligen bättre för då blev det inte alldeles för mycket smörkräm i varje kaka :) När de blev klara fick jag besök av en av mina kollegor, Pia. Vi fikade och pratade i några timmar innan hon åkte hem vid 22-tiden. Jag kollade då på PH innan jag la mig. Sov vääääldigt dåligt och somnade någon gång vdi 03,00… segt när klockan sen ringde vid 06…

IMG_1272

Fredag
Efter ca 3 h sömn så var jag rätt så trött, men jobb-dagen rullade ändå på snabbt för de var att göra hela tiden. Jag stämplade ut strax efter halvfyra och åkte då hem direkt. Henri kom strax efter mig från Sälen. Jag lagade tacogratäng till middag och sen slappade vi framför BB i soffan då vi båda missat hela veckan.

IMG_1275

 

Vid halv nio-tiden så kom Minna & Markus (och Nogge såklart) hit. Vi fikade, spelade spel och snackade i några timmar, tills de åkte hem strax före midnatt. Vi somnade ganska snart efter de eftersom jag skulle upp och jobba.

Lördag
Min klocka ringde vid 06 och jag var såååå tjock i halsen när jag vaknade och kände mig varm. Trodde först jag skulle få sjukanmäla mig, men jag tänkte att jag ändå måste prova (finns aldrig några att ringa in på helgerna… och vi är ju redan kort om personal som de är då…). Fick två Panodil när jag kom till jobbet och piggnade till lite. När klockan blev 14,30 kunde jag smita iväg och körde hem. Jag la mig i soffan hos Henri och han somnade direkt, men inte jag. Haha. Han fick dock bara sova 20 minuter innan jag väckte honom eftersom vi skulle upp till Kungälv på middag hos Jocke och Cajsa. Vi stannade dock till hos Evelina i Gammlestan på vägen. Jag köpte med lite fina rosor till henne och så pratade vi en stund. T.ex om Henri’s kostym som hon ska sy till bröllopet :)

IMG_1284

Middagen var jättegod och vi hade en jätte mysig och trevlig kväll. När vi ätit mat och god efterrätt så kikade vi på lite roliga YouTube-klipp och spelade sen sällskapsspel fram till midnatt :) När klockan blivit tolv  tackade vi för oss och sprang vi ut till bilen i spöregnet och hann på den korta biten bli super blöta. Det vräkte ner och det blixtrade hej vilt!! En läskig sak med glastak i bilen, blixtrarna lyst upp hela bilen. Vi kom hem hem strax efter halv ett och somande då ganska snabbt.

IMG_1285

IMG_1287

IMG_1289

 

Choladfondant med chokladmousse och jordgubbar, mums!!

Söndag
Jag vaknade först vid 07, men lyckades somna om ganska direkt och sov till 9,30. Jag låg kvar i sängen tills Henri vaknade vid 10 och gick då ner för att göra toast. Serverade honom frukost på sängen andra söndagen på rad ;) Vid halv tolv gick jag över en snabbis till Helene för att göra dagordningen inför veckans styrelsemöte. Väl hemma igen så slappade vi någon timma innan Henri körde mig till jobbet. Jag började vid kl 14 och Henri ville tvätta bilen (eller, jag informerade han om att den behövdes tvättas – haha). Han hämtade mig igen vid 21,40, eftersom jag kunde gå några minuter tidigare. Jobb helgen och veckan var då slut och vi avslutade den med ett BB avsnitt uppe i sovrummet innan vi somnade :) Mycket bra veckan måste jag säga, och det är galet att vi reda när inne i November!! :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation