Tisdag & onsdag- lediga dagar

Igår på förmiddagen så körde jag en tvättmaskin efter min sovmorgon och satt i ”höstmörkret” och skrev ett blogginlägg till er.

IMG_8399

Sen körde jag nerr mot gymmet och jag sprang o sprang o sprang!!! Det gick så bra och jag hade sååå mycket mer att ge. Jag brukar springa milen runt timmen (de få gånger jag springer mer än 7-8 km), men igår hade jag någon överenergi från någonstans? Jag sprang milen på strax under 57 minuter :D Det kändes så skönt i kroppen och jag var så nöjd!!

FullSizeRender

När jag hade varvat ner och duschat så åkte jag bort till centrum. Var på jakt efter ett par svart byxor/jeans. Letade i några butiker och hittade sen ett par på Gina Tricot, har inte handlat kläder där på flera år men hoppas bli nöjd med dessa. Tog svängen inom butik Nr.30 när jag skulle till bilen och hittade ett par vita Michael Kors ballerina för en billig peng, då de sålde ut sommarens färger. Så nu har jag köpt skor till bröllopet, perfekt tills jag ska ner till Helsingborg i början på nästa år för att prova brudklänningen :) Körde sen hemåt och kom till vår parkeringen samtidigt som Henri. När vi kom in så lagade jag texmex soppa med vitlöksbröd till, mumsigt nu när det är så ruggigt ute ;) Sen slappade vi hela kvällen framför BB och PH :)

IMG_8759

Sov väldigt gott hela natten trots att jag vaknade ett par gånger. När Henri åkte till jobbet somnade jag om och sov till 09. Gick upp och flyttade mig ner till soffan, var såååå stel i benen sen löpningen dagen igår xD hahahaha. Kollade några webb-tv program för att njuta av min sista lediga dag denna veckan. Vid tolvtiden klädde jag på mig för att gå en 7km runda ute i höstvädret. När jag passerade kyrkan så gick jag in i församlingshemmet för att prata om några praktiskt saker med dem inför middagen. Ugnar/diskmaskiner/porslin/mått på borden osv. Blev kvar där över en timme för vi hade så mycket att gå igenom och titta på. Känns skönt att mycket börjar falla på plats nu :D Tjuhuu!!

Gick sedan min promenad bort till andra sidan motorvägen och sen tillbaka. Sedan har jag fixat här hemma hela eftermiddagen och lagat köttfärssås och spagetti till middag.

IMG_1167

IMG_1170

 

Ä.L.S.K.A.R vårt porslin från Rosendahl

Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen och vika en massa tvätt. Ska även ladda för att jobba tor-fre-lör-sön-mån. SEN är jag ledig tre dagar igen ;) Då ska jag få besök av en liten skåne-tjej som har höstlov :) mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation