Måndag, tisdag o onsdag

Måndag
Måndagen och veckan började inte alls som vi hade planerat…. ett dödsbesked. Inte i våra familjer men för våran granne. Hans yngsta dotter hade valt att avsluta sitt liv :-/ Vi umgås ju mycket med grannen och känner honom väl, så det är så trist :( Jag tänker inte skriva mer om det här mer än att våra tankar finns hos er <3

Dagen rullade sen på, men jag kan ju inte påstå att jag var särskilt glad. Jag skulle jobba kvällen så det var inte så mycket att välja på. Skulle egentligen varit ledig på måndagen men eftersom min utbildning på tisdagen blev inställd så jobbade jag måndag kvällen istället. Var innan jobbet på gymmet och sprang 7 km. När jobb kvällen var över åkte jag hem till en sovande Henri och somnade ganska snart själv också. Så mycket man tänker på, men jag somnade ändå rätt fort.

Tisdag
Vaknade upp till en kall men ledig dag. Det var -0,3 när Henri gick upp vid 07 och solen var precis påväg upp.

IMG_0845

första frosten på marken

Jag ställde sen klockan på 09 och somnade om när Henri åkte. Gick upp när klockan ringde och åkte bort till gymmet i Bua. Sprang 1 km men fick hela tiden krampkänningar i höger kår så jag fick hoppa av och styrke träna 40 minuter istället. Åkte hem och gjorde mig klar innan jag hoppade in i bilen och körde upp till Kungsbacka. Skulle möta upp Louise vid 12,30 på Kungsmässan men eftersom vi båda alltid är ute i god tid så sågs vi redan vid tio över, hehe. Vi började med att täta lunch, god panini på Linnéas.

IMG_0846

Pratade massor som vanligt om allt som hänt sen sist och kollade i massor butiker. Inte så många fynd förutom te och rosor. Innan vi åkte hemåt så åt vi varsin froozen yoghurt, så gott med alla tillbehör!!!! :P

IMG_0847

Det gömmer sig faktiskt lite yoghurt där under alla gottiga choklad grejer

Jag var hemma igen vid 16,30 och jag startade då en maskin tvätt. Henri kom hem strax efter 17 och då fixade jag snabb middag samtidigt som vi kollade på några avsnitt PH som vi missat :) Jag tvättade två maskiner till och Henri somnade i soffan runt 21,30. Jag fixade då lite på våran bröllopshemsida (den måste bli klar nu innan helgen så vi kan dela ut inbjudningarna) innan jag gick upp och la mig strax före midnatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation