Måndag – fredag

Oj, har visst inte hunnit öppna datorn och bloggen på hela veckan. Det är något hela tiden och veckorna bara springer iväg!!!

Måndag
I måndags var jag ledig. Jag sov ut, startade en tvättmaskin och åkte ner mot Varberg. Sprang 8 km intervaller på löpbandet och storhandlade för veckan på Ica. På Ica så var det två killar i 10-års åldern som hade kundvagnsrace och körde RÄTT in i min häl :-/ Det gjorde suuuper ont. Som tur var kom en av killarnas mamma direkt och skällde ut dom – haha. Annars hade jag fått göra de.

IMG_0649

När jag kom hem så plåstrade jag om min lilla häl, plockade in varorna och tvättade en maskin med tvätt till. Hängde den och slappade tills Henri kom hem från jobbet. Då fixade jag lite enkel mat. Var sååå sugen på potatisbullar så de fick de bli.

IMG_0028

Vi kollade sen på Idol, Morgan & Ola-Conny och sen paradise hotel, till det hade vi lite gott:

IMG_0656

Tisdag
Somnade om när Henri åkte till jobbet och vaknade vid 9, då jag gick upp och började plocka iordning lite här hemma. Vid elva tiden åkte jag ner mot Varberg där jag besökte gymmet. Sprang 8 km och duschade sen innan jag åkte vidare till jobbet. Jobbade 14-22. Hade en ok kväll på jobbet, trots att det var en hel del patienter.

Onsdag
Klockan ringde 06,00 och jag studsade upp för att köra till jobbet. Jag hade inte gått upp tidigt på en hel vecka (eftersom jag varit ledig) så det var faktiskt inte så jobbigt ;) Jobb dagen gick fort och jag hann inte äta lunch förrens kl 14,30. På eftermiddagen så bjöd en av våra kollegor på fika eftersom hon ska sluta och börja plugga. Så jag åt lunch och eftermiddags fikade samtidigt.

IMG_0665

Wiener-tosca-tårta, mums!

Från jobbet åkte jag strax före 16. Körde till gymmet och sprang 6 km på löpbandet. Fortsatte sen hem där jag plockade ner all tvätt och gjorde en fin strykhög. När Henri kom vid halv sju så betalade vi räkningarna och kollade igenom sparande osv infrö bröllopet. Känns så kul att vara igång :-D Eftersom jag ätit så sen lunch så var jag inte så hungrig, så jag gjorde svampmackor till mig och nudlar till Henri. Muuuuums! Kvällen spenderades sen framför Idol och sen somnade Henri ;-) 

IMG_0667

Torsdag
Ledig dag, då jag ska jobba hela helgen. När Henri gick upp somnade jag om och sov till 9,30. Vaknade då med halsont = ingen träning. Istället bestämde jag mig för en dagsutflykt till Helsingborg för att beställa min brudklänning, iiiih! såååå spännande o kul :-D Det blev en heldags utflykt. Jag åkte vid 10,30 och var inte tillbaka förrens vid 16,30. Jag åkte direkt till Brudbutiken och fick proffsig hjälp. Så skönt att bocka av klänningen, då det är 6 månaders leveranstid. När jag var färdig där så åkte jag in mot centrum där jag letade parkering i typ 10 minuter, höll precis på att ge upp men hittade då en plats. Åt en snabb lunch och kollade runt i några butiker, men hittade inget.

Körde hemåt igen och stannade till i Halmstad vid eurostopp (precis vid motorvägen). Kikade snabbt in på systemet och ica inför helgen. Körde sen hemåt och kom hem vid 16,30. Det var en riktigt varm och fin dag så jag drog ut vindskyddet på altanen och satte mig en stund för att lapa lite sol. Sååååå skönt, länge sedan solen värmde så. När Henri kom vid 17-tiden så satt vi kvar en stund på altanen och han grejade med sin nya skruvdragare. Vi har haft en spegel som stått på golvet i hallen i över 6 månader nu, men nu plötsligt så sitter den på väggen, sååå skönt!! Sen drog vi igång grillen och jag grillade korv + ribbs, otroligt gott. Vi har inte grillat på 2 veckor, det är länge sen för att vara vi ;-) Vi tittade sen på PH från dagen innan då Henri somnade. Under hela lyxfällan (pinsamt hur de kan leva som de gör alltså…. HAHA) så strök jag mitt strykberg. Det tog sin lilla tid men nu är det gjort för ett tag ;-)

Fredag
Idag är det fredag, jag ska nu åka till gymmet och sen spendera hela helgen på jobbet. Imorgon kväll får vi dock besök av Minna, Markus och Nogge, de blir mysigt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation