Veckan innan semestern

Hej! Anledningen till dåligt bloggade är såklart semester och ett dödsfall inom familjen precis när vi kom hem från Rhodos :-/ Jag ska försöka få med allt men jag tror veckan innan semestern får komma först, sen Rhodos och denna veckan i ett eget inlägg.

Måndagen och Tisdagen var det jobb och träning som gällde. På onsdagen så skulle Henri upp till Göteborg på ett jobb så jag åkte med honom upp och mötte upp Louise i Nordstan för lite shopping. Jag köpte två nya klänningar från Ilse Jacobsen och ett nytt armband från dyrberg/kern.

IMG_9544 IMG_9545

När Henri jobbat klart så sa jag hejdå till Louise och Henri plockade upp mig vid arkaden. Vi åkte en snabbsväng till Minna’s cervera butik i Sisjön där vi köpte några kaffemuggar i vår serie Rosendahl som var på rea :-) Efter de åkte vi hem och bara slappade.

Torsdagen var det jobb som gällde och jag sprang på löpbandet på gymmet efter jobbet. Hade en hektiskdag på jobbet minst sagt, så skönt att springa och ”rensa” huvudet lite. När vi båda hade kommit hem från jobbet så åkte vi ner till Varberg igen. Vi köpte med oss kebabsallad från Campino och satte oss nere vid fästningen och åt det.

IMG_9552

IMG_9554

 

Det var så himla varmt och skönt och känslan av att det bara var ett arbetspass (fredagen) kvar innan det var dags att gå på semester var underbar. När vi var klara åkte vi på en liten roadtrip vid kusten vid Varberg innan vi åkte in mot centrum och torget. Det var ”lång-torsdag” som de kallar de och det var massa aktiviteter på torget. Vi lyssnaren några låtar på State of Drama innan vi åkte hem igen :-) Vi har ju sååååå mycket turister här i Varberg så mycket folk var det, minst sagt.

På fredagen var det massor att stå i på jobbet, några var sjuka och på sommaren går det inte få in några vikarier. Vi kämpade på och jag stämplade ut för semester kl 15,07!!!! :-D

IMG_9561

Jag åkte då en snabbis till Ica och sedan hem och hoppade i träningskläderna. Sprang en runda på 4 km och mötte upp en annan i styrelsen och fixade det sista med brevlådorna när jag kom tillbaka. Lämnade över det jag en hunnit fixa eftersom vi skulle åka bort. När Henri kom hem så skålade i i rosa bubbel för att fira in semestern.

IMG_9565

Sen kom grannen över för att grilla med oss, god mat och en mysigt kväll fick vi som avslutades med sällskapsspel.

IMG_9566

IMG_9567

 

På lördagen så slappade vi hemma en stund på förmiddagen innan vi hoppade in i bilen och körde upp till Lilla Edet. Henri’s kusinbarn fyllde 4 år och skulle ha kalas på söndagen, men det missade vi ju pga av resan. Vi gav honom en självlysande bilbana som blev succé. De lekte med den under alla timmar som vi var där, även Henri fick prova ;-) 

IMG_9571

Påvägen därifrån så stannade vi till hos Henri’s föräldrar där vi hängde i soffan en stund och pratade. När vi kom hem så började vi packa (eller Henri började, jag var nästan klar) och slappade framför fotbollen på tv:n + åt goda grillrester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation