Tisdag, onsdag & torsdag

Tisdag
I tisdags förmiddag efter jag skrivit det senaste inlägget så åkte jag till gymmet. Sprang 7 km intervaller på löpbandet och tränade lite mage innan jag snabbt duschade och åkte till jobbet. Jobbade 14-22 och vi hade en helt okej kväll :-) Det var sååå varmt när jag åkte hem så jag var super sugen på ett bad i poolen, orkade dock inte med att fixa iordning allt inför ett bad så sent ;-) Det får bli ett kvälls dopp en annan gång.

Onsdag
Henri åkte till jobbet i vanlig tid och jag somnade om när han åkte – en ledig dag hade jag framför mig. Dock så var den redan ganska fullbokad med arbete i vår bostadsrättsförening, som jag blev invald i för två månader sen. Jag åt frukost och sen kom våran ordförande hem hit till oss för ett kort möte. Jag skulle få inlogg till diverse grejer (eftersom jag är sekreterare). Det KORTA mötet varande från 09-13,30…. ja, det var inte tanken från början men det var mycket att gå igenom. Vi har fått nya brevlådor och nu är vi i slutfasen, allt ska fixas innan vi kan börja använda dom. De kommer vara inne i ett rum och inte ute som de varit till nu = aldrig mer blöt post :-D!!!)

Min frukost
Kvarg med färska jordgubbar
Müslikex
Hallonsmoothie

IMG_9377

 

När han gick hem så åkte jag direkt bort till gymmet i Bua där jag sprang 6 km på löpbandet. När jag kom hem så vek jag lite tvätt och Henri kom hem en snabbis för att packa. Han slängde ner grejerna i en väska och blev upphämtad av sin chef för att åka upp till Sälen. De skulle ordna med lite datorer där upp inför den kommande vinter säsongen som de driftar. Jag åt min thaimat till middag som jag lagade i måndags kväll.

IMG_9378

Kyckling med jordnötssås och jasminris

Vid 19 tiden möttes jag och två andra i styrelsen upp för att sätta upp namnlappar på allas brevlådor och tidningsfack + lite annat fix där inne. Var hemma runt nio igen och slappade bara här hemma i soffan.

Torsdag
Vid kl 09 vaknade jag av mig själv, utvilad och pigg. Hoppade i mina träningskläder och la i träningsväskan i bilen. Vid 10,00 så kom en man från Posten/Bring för att godkänna våra brevlådor innan de tas i bruk (så mycket som ska ordnas med innan det är ok är börja använda). När han var nöjd så hoppade jag in i bilen och körde ner till Varberg och mitt kära gym. Sprang 9 km på löpbandet och mina kläder gick nästan att vrida ur efter passet, SÅÅÅÅ varmt inne på gymmet. Luftkonditioneringen måste vara paj eller något – fy så jobbigt det var.

IMG_9382

När jag duschat åkte jag in mot centrum. Några saker var tvungna att uppdateras inför Rhodos resan som är om bara 2,5 vecka. Kan knappt förstå att det i morgon bara är två veckor tills vi går på semester. Tror det har lite att göra med att vi i år har haft en trädgård att pyssla med. Vi har varit ute och njutit av precis varje minut här hemma på vardagarna och haft något inplanerat varje helg hela våren. Förr om åren har man ju längtat efter semester för att få komma från lägenheten typ, haha.

Hittade nya shorts, biknitrosor, en långklänning och ett linne. Åkte sen förbi Bruce handelsträdgård där jag fick två krukor planterade.

IMG_9383

IMG_9385

När jag kom hem så la jag mig ute på altanen i solen i en timma och lyssnade på podcast innan jag gick in för att steka amerikanska pannkakor. Henri är inte så förtjust i pannkakor så jag passar på att äta de nu när han är borta på jobb :-) På den sista pannkakan unnade jag mig två matskedar vaniljglass – så gott!

IMG_9388

IMG_9389

Nu har jag plockat iordning här hemma och sett VM-invigningen. Dags att invänta första vm-matchen, så himla tråkigt att Sverige inte är med :-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation