MÖHIPPA för Minna :)

Inlägget handlar inte bara om möhippan utan hela våran helg som varit HELT UNDERBAR. Alltså detta väder är helt fantastiskt och jag mår sååå bra.

FREDAG
I fredags var jag ju ledig,tog en ”vilodag” till eftersom jag fortfarande inte var helt frisk. Jag tog en snabb tur ner till Varberg på dagen för att besöka systemet och handla lite grann. Jag och Henri hade vår ”års-dag” och vi har varit tillsammans i 4 år :-) Åren går verkligen fort. På dagen städade jag kök och badrum här hemma och väntade in mannen. När han kom hem gjorde vi oss iordning och åkte ner till Varberg. Jag hade bokat bord på Grappa, som är en italiensk restaurang. Henri fick även en spa weekend utav mig 3 dagar på St jörgen uppe i Göteborg. Kommer bli sååååå skönt!!

IMG_8606

Började med ett glas rosé och vitlöksbröd till förrätt

IMG_8607

Jag tog ingen bild på varmrätten men vi åt en jättegod hamburgare med tillbehör. Vi var till och med så mätta att vi inte orkade dessert, och det är INTE likt mig ;-) Vi åkte sen runt lite i Varberg ute vid kusten och tittade på lite fina hus innan vi åkte hem och somande gott.

LÖRDAG
Klockan stod på 07,00 – haha, önskade att kunna sova så länge. Redan vid 06,45 var jag färdig klädd och färdig packad, haha. Vi var sååå nervösa och spända inför dagen. Vi åkte upp till Göteborg för att möta upp alla andra tjejer innan nio. Vi plockade upp Ewe, Laleh och Matilda på vägen och sedan möttes vi alla utanför Minna’s jobb. Vi hade bestämt tid med Minna’s chef så hon kunde släppa in oss, så vi kunde gömma oss. Vi stod där bakom i ett PYTTELITET rum och alla hade nästan 300 i puls, när hon väl kom till jobbet och vi hoppade fram och visade oss så släppte all nervositet ;-) Hon var inte beredd på att vi skulle kidnappa henne på en ”jobb-helg” så överraskad blev hon minst sagt.

IMG_8610

Utanför Minnas jobb sen väntade en minibus som körde oss till en dansstudio där det väntade 1 timma streetdance :D Eftersom jag inte är bra fick jag titta på, men de gick bra det med, jag filmade endel. Ska försöka lägga upp de här ;-)

IMG_8624

Efter dansen blev vi upplockade av minibussen igen (störtskön chaufför) och körde till en gata bredvid avenyn där Matildas mamma har en lägenhet. Där åt vi brunch och hängde i solen på innergården några timmar. Alla hade även köpte en liiiten present som Minna skulle förknippa med oss och gissa vem som köpt vilken.

IMG_8630

IMG_8629

Vi blev sen upphämtade av chauffören och körda ut till Hotell 11 på lindholmen. Uppe på takterassen har de en bubbelpool där vi hänga 2 timmar. Massa musik, bubbel och bullel i glasen – så underbart hade vi det i solen.

IMG_8706

IMG_8642
När vi njutit klart och duschat av oss allt klor så hängde vi nere på kajen en timme i väntan på vår bil. Så himla härligt väder hela tiden alltså. När han hämtade oss åkte vi till en frisörsalong precis bredvid Avenyn som ägs av en av tjejernas moster. Väl där mådde inte alla tiptop så jag och Sandra gick till Mc donalds och köpte lite cheesburgare till alla, eftersom klockan då var 18 och middagen var inte förrens kl 22. Det kom en stylist som fixade iordning Minna + några andra tjejer. Vid 20,30 gick vi ner mot kungsportsplatsen och Minna hade sin fina krona på sig.

IMG_8650

Jag fick en fin sne fläta av Laleh

IMG_8647

Nere på Kungsportsplatsen mötte vi upp en kompis till Ewe som skulle fota oss alla. Tror bilderna blev ganska bra, denna är från min telefon :-) De andra bilderna kommer nog så småningom ;-)

IMG_8654

Vi hade sen bokat bord på Dorsia kl 21. Så himla häftig restaurang, väldigt häftig inredningsstil. Kolla denna länken.

Förrätt
Getost med rödbetor

IMG_8660

Varmrätt

GÖDKALVRYGG & BRÄSS
MED RAGU PÅ KASTANJ, MOROT
& SMÅLÖK SAMT TRYFFELSKY
OCH ROTSELLERIPURÉ MED BRYNT SMÖR

IMG_8663

VÄLDIGT god var maten och jag tror alla var nöjda :-) Alla var rätt så trötta så när vi ätit klart vid 23 kände alla att det var lagom att runda av, så någon utgång blev det inte :-) Den blivande bruden verkade väldigt nöjd och belåten, det viktigaste så klart! :-) 

Trots att jag var väldigt trött när vi kom hem runt midnatt så somnade jag inte förrens kl 04… sov dock sen till kl 10, så några timmar blev det ändå. Men efter en så intensiv dag så var man ändå rätt slut i kroppen.

SÖNDAG
När vi vaknade vid kl 1o så ringde Jocke & Cajsa och undrade om vi ville hänga med till Kungsmässan. Vi bestämde att vi skulle mötas upp där och sen skulle dom följa med hem hit på grill-lunch. Vi blev dock kvar en bra stund uppe i Kungsbacka eftersom vi stor shoppade till trädgården på Plantagen.

IMG_8670

När vi väl kom hem så började vi fixa i trädgården med hjälp av J & C, mycket bra blev det. Vi fyllde lådan med lecakulor och stenar som vi letat efter en bra tag. Sedan planterade jag pilträden i krukorna och ställde de på plats.

IMG_8683

IMG_8688

IMG_8699

Det blev riktigt bra och vi ät super nöjda. Jag och Cajsa började sen fixa med maten och grabbarna höll på på gräsmatten och fixade. Tanken är att vi ska ha en pool på tomten och vi har varit sååååå oense om VART poolen ska stå.

I lördags när vi hade möhippan så hade Henri och brudens blivande man varit nere hos oss och förberett på gräsmattan med jord osv… Det är de ju bara de att vi INTE bestämt vart ville ha den ännu… och jag tycker det är en sak som vi iaf ska bestämma gemensamt – JAG OCH HENRI. Iaf så tycker inte jag man ska ha den MITT på gräsmatten för då är alla gräsytor runtomkring försörda på tomten. Tillsut så gav jag upp och sa att han får göra som han vill, jag skiter i vilket – vilket resulterade i att han nu har flyttat jorden och gjort om allt…. Nu kommer den stå mitt emellan våra förslag, vilket egentligen inte heller är bra – men ja…. nu bryr jag mig inte mer om den! Punkt!

Vi fick tillslut fram lite mat på bordet och det som skulle vara grill-lunch blev istället grillmiddag vid 17 ;-)

IMG_8675

IMG_8676

IMG_8680
Jocke & Cajsa åkte hemmåt vid 18-tiden och då plockade vi undan i trädgården innan vi gick in. Vi slappade sen hela kvällen och avrundade den med filmen Ted som är helt fantastiskt rolig. Vi såg den förra året men den gick på Viasat comedy så det var lagom ansträngande att vila ögonen på ;-) 

Som ni ser, en HELT fantastiskt helg har vi haft, förutom det lilla problemet med var poolen ska stå då ;-) HAHA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation