Torsdag – Måndag

Oj så fort tiden går. Helgen har passerat lika snabbt som alla andra. Det har varit jobbhelg för min del, men det har varit en bra helg.

Torsdag
Jag jobbade 7-15,30 men vi avslutade arbetsdagen med en föreläsning så jag kom inte iväg från jobbet förrens 16,30. Intressant föreläsning om Urologi, en av våra klinik Urologer som höll den för oss :-) Jag åkte sen direkt till gymmet och sprang 5 km. Henri skulle ändå komma hem sent så därför hade jag ingen brådska hem. När jag kom hem runt 18 så åt jag middag och ställde mig sen för att stryka och kolla på hockey. När strykhögen var borta så ringde Henri och sa att han inte hade ätit middag som planerat så jag fick ställe mig och fixa ihop lite mat till honom. Kvällen spenderades sen framför hockeyn som även den gick åt skogen… 3-0 i matcher till Färjestad.

Fredag
LEDIG fredag – underbart. Jag somnade om när Henri åkt till jobbet och vaknade när klockan ringde vid 8,30. Jag körde bort till Bua där jag joggade 5 km. Åkte snabbt hem för att duscha och göra mig iordning.

IMG_8089

Hoppade sen i lite vårigare ytstyrsel och körde upp till Göteborg i fullt solsken.

IMG_8093

Converse + Ryban = VÅÅÅÅR!
Älskar för övrig soltaket i bilen, har aldrig taket stängt.

IMG_8100

 Jacka – Didriksson, skor – Converse,
leggings – Lindex, Halsband – Marc Jacobs,
Sjal – marknad i Varberg, Ring – Dyrberg/Kern

Jag åkte till stationen i Göteborg där jag plockade upp min vän Louise och sedan fortsatte vi till Frölunda Torg. Där började vi med lunch på Adams café innan vi shoppade lite smått.

IMG_8095

Efter några timmars shopping där jag bland annat fick med mig en ansiktskräm från Dermalogica, två träningstoppar och lite annat var det dags att åka hem. Vid 16-tiden lämnande jag av Louise igen på centralen och åkte hemåt. Stannade till på Maxi i Kungsbacka för att handla inför helgen.  Väl hemma så hade H precis kommit hem. Vi slappade i soffan framför PH innan det var dags att laga middag. Det blev (våran nya favorit) Pulled pork och ett glas gott vin.

IMG_8103

Vi slappade sen i soffan framför hockeyn. Frölunda vann stort men Henri somnade i första pausen, så jag såg matchen själv. Jag väckte han vid elva tiden och så gick vi upp och la oss. Jag skulle ju jobba tidigt på lördagen. Vi hade bjudit ner Minna & Markus på choklad-fontän mys, men de orkade inte så de får bli en annan gång.

Lördag
Klockan ringde vid 05,55. Jag höll på att glömma ställa klockan kvällen innan så det var tur att jag inte försov mig, hehe. Efter jobbet åkte jag hem i solskenet och plockade upp Henri. Vi åkte upp till Kungsbacka på en liten roadtrip och köpte diverse lampor till altanen. Hemma på kvällen sen så lagade jag hemgjord pizza som vi avnjöt till Brynäs matchen (som de vann!!! :-D). Så vi är inte ute än, utan de blir minst en match till.

IMG_8112

IMG_8113

När vi ätit så satt vi kvar vid matbordet med varsin dator och googlade resor. Jag hade först velat åka på en resa till hösten (som när vi åkte till Kreta förra året) men nu lutar det kanske åt en lite längre i februari/mars istället. Ja vi får se helt enkelt. Efter några timmar så hittade vi ett hotell som vi fastnade för bägge två. Ja, fortsättning följer!! :-) Drack en god hemmagjord chokladmilkshake undertiden.

IMG_8122

Söndag
Trots sovmorgon så vaknade jag av att Henri låg och tittade på mig redan vid 07,21. Så tidigt hade jag inte räknat med att vi skulle gå upp men jag kunde inte somna om. Strax efter åtta gick vi upp och åt en mysig frukost.

IMG_8124

Vi slappade i soffan en stund innan vi gick ut för att greja i trädgården. Henri bytte vägglampan och så satte vi upp en slinga på räcket (julbelysningen är borta -hurra!). Jag tvättade/skurade grillen och så tvättade jag av den vita rotting soffan som har stått ute hela vintern en under pressening. Så vi grejade ute och fixade på altanen i några timmar. Plötsligt blev klockan 12,30 och jag var tvungen att få något i magen innan det var dags för att åka till jobbet. Det blev en ”ute-lunch” bestående av snabbnudlar och vatten i solen.

IMG_8129

När jag kom till jobbet strax före 14 så möttes jag av två kollegor som stod och lagade våfflor till alla oss kollegor som jobbade på söndagen. Inte ofta vi hinner sitta ner tillsammans och fika/äta men igår hann vi de.

IMG_8131

Gull-Maj & Monika

IMG_8133

 

Jobbade till 22, men jag gick hem några minuter innan. Bra kväll på jobbet helt klart, hela helgen har faktiskt varit väldigt lugn och skön.

Måndag
Henri åkte till jobbet redan strax efter 06 imorse då han skulle vara i Göteborg vid 07. Jag somnade om snabbare än vad jag brukar och sov till 09. Då hoppade jag in i bilen och körde ner till Hedin Bil i Varberg. Våra nya aluminumfälgar hade kommit och det var dags att sätta på dom (de nya vinterdäcken). När jag kom dit så pratade jag med Rickard och istället för att vänta på att de skulle bli klara med däckbytet så fick jag en lånebil (likadan som våran fast mörkgrå) bort till gymmet. De fick lite reklam + längre tid på sig och jag slapp vänta – win win!

Åkte bort till gymmet och sprang 9,1 km. Hade tänkt spring 10, men orken tog slut när det var 900 meter kvar. Efter en dusch var jag dock lika pigg som innan. Åkte bort och lämnade tillbak lånebilen och fick tillbaka min bil.

IMG_8141

Jag längtar faktiskt tills sommardäcken kommer på, de är bra mycket snyggare!!!

Detta är alltså vinterdäcken.

IMG_8142

Åkte en snabbsväng förbi Ica för att kompletera lite i skåpen och sen hem. La mig faktiskt ute i den vita soffan på altanen en liten stund. Såååå gott de värme i solen, det har varit vindstilla idag.

IMG_8143

 

Vid 14,30 hade jag bokat tid för att färga ögonfransarna i bua. Väl hemma igen så började jag med middagen som idag var lasagne. Jag äääälskar lasagne. Henri kom hem från jobbet runt halv sex, vi började då kolla på lyxfällan från några veckor tillbaka. Alltså vilka idioter det finns. Två unga med barn på gång och en massa hundar. Ska inte uttala mig om jag vad tycker om dem eftersom det finns endel djurälskare som läser ;-). Men alltså, det finns verkligen människor till allt ;-) Haha. Man måste väl ändå prioritera att ha ett hem… speciellt när man ska få barn.

Vi åt sen lasagne och har sedan dess kollat på Hockey. Om Brynäs förlorar ikväll så är vi ute ur slutspelet. Just nu står det 3-3 och förlängning väntar. OM vi vinner så blir det 3-2 i matcher och vi har en chans ;-D Time will tell.

IMG_8145

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation