Tisdag, Onsdag & Torsdag

TISDAG
I tisdags var jag ledig, eftersom att jag jobbar lör-mån. Sååååå skönt :-) När jag vaknade vid 9 så åkte jag till gymmet. Skulle gått på spinning men den var inställd, så jag gick 5 km på löpbandet och körde ett KORT styrkepass för armar och mage. Väldigt kort, typ 10 minuter. Duschade sen och åkte bort till Ica där jag handlade och så hem. När jag kom hem vid 14,30 tiden så packade jag in varorna och kollade på lördagen melodifestival. Jag har faktiskt inte sett ett enda het avsnitt innan, bara sett lite till och från.

Vid 17 å kom Henri och hans chef hit. De hade jobbat i Strömstad under dagen och så skulle Adrian upp till Göteborg igen. Så ist för att Henri körde ner honom till Varberg så väntade han här och Elin plockade upp honom istället :-) Jag lagade kryddjärpar och  pasta till middag och sen såg vi på en Bond-film. Henri fick ju alla Bond-filmer i födelsedagspresent och vi såg några stycken direkt och under julledigheten men nu har vi inte sett någon sedan dess. Den vi såg nu var faktiskt ganska bra, You only live twice.

IMG_7802

 

ONSDAG
Kockan ringde vid 06 och jag studsade upp (nästan iaf), var faktiskt ganska utvilad. Jobbade fram till 15,30 och vi hade en sjuuuukt lugn dag – så himla skönt! Efte jobbade besökte jag Lindex för att försöka hitta lite nya underkläder och jag LYCKADES. Har letat sköna trosor jätte länge utan att hitta men nu hittade jag 6 st, dessutom ta 3 betala för 2. Kunde ju inte bli bättre ;-) 

Vid 17 kom jag till gymmet och joggade 5 km på löpbandet i väntan på att mina kollegor skulle dyka upp. De kom strax före sex och 18-19 gick vi tre på ett danspass. Det var faktiskt VÄLDIGT kul :-D Kul också att träffa kollegorna utanför jobbet :-) Jag kom hem kvart över sju och precis då kom Henri hem från jobb i Gbg också. Jag lagade stekt korv med potatis mos (en av mina favoriter allts, såååå gott – hahaha). Efter dusch och fix så slappade vi i soffan resten av kvällen och somnade gott runt 23 (två kvällen irad då vi somant innan klockan 12, wihooo!).

TORSDAG
Vaknade utvilad när Henris klockan ringde vid 07 imorse, när han åkte somnade jag dock om och vaknade vid 09. Nu ska jag åka till gymmet och springa sen jobba en kväll och IMORGON ÅKER VI TILL STOCKHOLM :-D 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation