Helgen :)

Fredag
Jag åkte hemifrån vid 10,30-tiden. När jag kom till gymmet sprang jag 45 minuter och gjorde sen lite magövningar. Brukar inte träna så mycket mage, så jag var nästan öm i magen när jag var klar.

IMG_7554

Paddan underhåller alltid på gymmet!!
Brukar bara ha den vid löpbandet men hade några minuter kvar av ett avsnitt jag såg på, så jag fick underhållning även vid magträningen.

Duschade på gymmet och åkte snabbt förbi Önska butiken i Varberg. Köpte en present till lördagens middagsvärd (mer om de längre ner) och fick även med mig två nya kiwi lyktor från Iittala. De sålde ut nästan alla färger så jag fick med mig två stycken i gröna nyanser. Passar perfekt på vårat lite vårigre köksbord.

Kom till jobbet och hade en helt okej kväll. Har en kollega som arbetstränar och hon gick bredvid mig fram till 17 och sen sprang timmarna iväg. Stämplade ut vid 22 och åkte hem. Jag packade upp träningsväskan, plockade ner all tvätt i från ställningen i badrummet innan vi slappade i soffan en stund och gick sen upp och la oss. Somnade riktigt fort och sov gott fram tills klockan ringde.

LÖRDAG
Jobb-lördag och klockan stod på 06. Jobbade 07-15,15. Åt mitt första mål mat vid 12,20… ja, det var MYCEKT att göra. Så skönt när jag stämplade ut och kunde åka hem. Landade på soffan 15 minuter innan vi var inbjudna till grannen för hockey och middag. Han älskar wiskey så han fick 6 st wiskey glas av oss, från Saga form. Jag tycker dom är läckra men passar inte in i vårat vitrinskåp. Vi zappade mellan Frölunda’s & LHC’s matchen och åt under tiden middag och drack gott. SUPER god mat blev vi bjudna på :-)

IMG_7559

IMG_7562

IMG_7576

Vi åt som sagt typ hela kvällen och efter middagen tittade vi på även på Brynäs matchen och melodifestivalen. Alla våra tre lag vann, sina matcher vilket så klart var skönt! Dock tycker jag melodifestivalen är riktigt tråkig iår??? :-O Vid 23,30 gick vi hemåt. Mycket trevlig kväll :-)

SÖNDAG
Vi sov till 10-tiden. Kom dock inte upp ur sängen förrens klockan var 10,30. Vid kl 11 åt vi lunch och kollade såklart på herrarnas skiathlon, 15km. Silver till Hellner och resten av svenskarna var på top 13!!! kanon. Bra lopp, så sjukt roligt att OS är igång!!!!

IMG_7580

Strax efter 13 fick jag åter igen åka till jobbet. Spenderade hela söndags kvällen där och stämplade inte ut förrens klockan var efter 22. Kvällarna är helt ok på jobbet nu, det är dagarna som är tuffa. De flesta patienterna behöver alltid mer hjälp på morgonen. När jag kom hem så tog det inte lång stund innan vi fortsatte upp till sängen, väldigt trötta bägge två. Henri hade dock inte rört sig många meter under de 9 timmarna jag varit borta ;-) haha.

MÅNDAG
Har man jobbat söndagkväll så åker man ofta på att jobba även måndag morgon vilket jag såklart hade gjort. Lika bra att göra de när man ändå känner patienterna sen kvällen innan. Jag stämplade ut redan vid 15 för vi hade det ganska lugnt på våran grupp i överlappningen till kvällspersonalen.

Åkte och tränade direkt, sprang 8 km och styrketränade lite efteråt – mage & arm. Efter att jag duschat på gymmet så åkte jag till blomsterlandet för att köpa lite nya blommor (en brudslöja-bukett & tulpaner). Ett besök på ICA för storhandling som nästan varje måndag hann jag också med innan jag landade hemma och började att laga middag.

Gjorde en ”ny variant” av lasagne som tog nästan dubbel så lång tid som vanlig, hahaha. Köpte pastarullar som jag fyllde med egengjord bolognesesås och la sedan över bechamelsås och ost på toppen. Jätte gott, men smidigare att göra vanlig lasagne. Det är såååå pilligt att fylla rullarna (de är ca 2 cm i diameter) med tesked – hehe.

IMG_7584

Jag gjorde två lager, men det gör jag inte nästa gång för lagret under var inte lika krispigt som de övre med ost på.

IMG_7590

IMG_7591

IMG_7587

IMG_7588

Det är vad vi har gjort fredag till måndag, mest jobb för min del som ni ser. Henri var även i Strömstad och jobbade hela måndagen så han kom inte hem förrens vid 19-tiden. Efter att vi hade ätit middag då så såg vi på den nya serien som börjat på svt 1 – ettor & nollor. Vet inte vad jag tyckte om den riktigt, men det är ett avsnitt till så får väl se om det är bättre. Hade svårt att somna på kvällen så klockan blev närmre 01 innan ögonen gick ihop för kvällen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation