Lördag & Söndag

LÖRDAG
7,30 vaknade jag av ett godmorgon från en som sovit typ 11h, jag själv hade ju inte sovit lika bra så jag somnade om när han låg i läste på iPad’en i någon timme till.

Vid 13,30 packade vi in oss i bilen för att spendera en helg i Göteborg. Vi åkte förbi Minna & Markus i Mölndal för att plocka upp en present som vi köpt av henne på Cervera. Vi svängde sen förbi hemma hos Henri’s föräldrar för att dumpa av sängkläder o packning och fortsatte sen till Lilla Edet. Nina (H’s kusin) har fyllt 30-år och det var henne vi skulle fira. Vi blev bjudna på en väldigt god 3-rättersmiddag och allt smakade suuuuper gott.

Förrätt
Toast med getost och cream fraich

IMG_7409
Varmtätt
Fläskytterfilé med potatiskaka och congacsås

IMG_7411

Efterrätt
Keylimepaj med bär

IMG_7412

Altt var verkligen sjukt gott!! :-)

När klockan blev 18 och vi hade ätit så var jag och Henri tvungna att bege oss ner mot Göteborg igen, eftersom vi skulle på musikal på Rondo. Nina hann öppna sina presenter och de fortsatte fria vidare när vi åkte. Vi lämnade även av Evelina på vägen. Vid 19,30 befann vi oss i baren på Rondo där vi avnjöt en drink innan allt började.

IMG_7415

Föreställningen var otrooooooligt bra. Jag tycker att ni ska gå och se den om ni ni har möjlighet, tror visserligen det är utsålt till alla föreställningar. Stämningen var grym när alla 80-tals klassiker sjöngs och publiken stod upp!!!

ROCK OF AGES

IMG_7419

IMG_7416

Musikalen slutade vid 23,20 och då åkte vi direkt till Danmarks-terminalen. Jussis färja från Danmark skulle komma in vid 23,50 så vi plockade upp honom och åkte hem till dem. Vi gick upp på övervåningen med en gång och klämde ihop oss i 1,20 sängen ;-) Sov faktiskt bättre än vad jag brukar i den sängen :-)

SÖNDAG
Vi vaknade tidigt men orkade in gå upp någon av oss så vi somnade faktiskt om. Vaknade inte förrens 10, 30 hahaha! Så länge var länge sen vi sov. Jag gick upp och Henri sov några minuter till. Kastade mig i soffan bredvid Jussi och kollade på skidåkning. Vi åt sen makaroni pudding till lunch innan vi gjorde oss iordning. Jag & Henri åkte sen till Intersport vid Sisjön för att kolla på löparskor till mig. Min storlek av den Asics modellen fanns inte, men den fanns på Frölunda Torg så vi åkte vidare dit. Provade och köpte – SKÖNT!!! Ska visa bild såsmåning om.

Vid 15 befann vi oss i Mölndal där det vankades 18-års kalas för Hanna. Det som blev inställt pga sjukdom för några veckor sedan. Mycket trevligt och mycket god mat var det där :-) Tacos med pulledpork och en MEGAGOD oreostårta till efterrätt.

IMG_7423

Vi slappade sen i deras soffa några timmar för att smälta maten. Vid kl 19 skulle de spelade Bingolotto så då åkte vi därifrån. Vi parkerade inne i stan och gick bort till Bergakungen för att gå på bio. Filmen började vid 20,20 och vi kollade på:

IMG_7428

Filmen var väldigt rolig och jag skrattade mest hela tiden.
Min kompis Linnéas bästa kompis Alfred var med i filmen också ;-D
Ni kan läsa mer om honom HÄR om ni vill.

När filmen var slut hade klockan redan hunnit bli halv elva och vi gick till bilen och körde hem till Väröback direkt. Vi var hemma strax efter elva och då gjorde vi inte mer än att packa upp lite grann och lägga oss. Klockan ringde ju som vanligt på måndagsmorgonen sen. En mycket bra helg måste jag säga :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation