Hem, ljuva hem!

Nu har vi landat hemma igen. Vi åkte från Sälen vid kl 1o imorse och kom innanför dörren här strax efter 17. Två små stopp och en mat paus. Jag berättar mer om hemresan i ”sälen-inlägget” som kommer upp här i veckan.

När vi kom hem så packade vi upp allting direkt (såååå skönt att ha det klart), jag gick sen in till grannen för att hämta vår post och Henri hämtade pizza. Sen har vi bara slappat här i soffan. Jag har även hunnit tvätta 2 maskiner tvätt, har en kvar tills imorgon. Nu i veckan blir det jobb i fyra dagar (mån-tors) sen på fredag är jag ledig och ska till frisören :-) Tänkt vad snabbt 2 månader har gått sen jag var där senast. På lördag ska vi på 30-års fest i Lilla Edet, men jag och Henri måste åka därifrån senast kl 18, för på kvällen så ska vi på musikal på Rondo i Göteborg. Jag fick biljetterna i födelsedagspresent av Henri i höstas :-) Har längtat sedan dess, såååå kul ska de bli!! :-) På söndag blir det kanske 18-års kalas för Henri’s kusin – inte helt hundra på om det är bestämmt ännu? De märker vi när vi närmar oss :-)

Så länge tills inlägget kommer upp så får ni se två bilder från veckan. En från längdspåret och en från stugan med Jussis egengjorda ljuslyktor! :-)

IMG_7289

IMG_7301

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation