Jul i vårt hus!!

Nu närmar det sig jul på riktigt och jag har nog inte haft så här mycket julstämning på tio år som jag har i år. Så härligt!! :-) Kan bero på att vi bor större och kan pynta både inne och ute i trädgården osv :-) Igår sydde jag två juldukar, en till matbordet och en till soffbordet. Vårat matbord går ju att förlänga så det blir 50 cm längre, vilket jag gjorde igår så duken räcker till hela bordet i helgen :-) Både mina och Henri’s föräldrar kommer hit i helgen. Mamma och pappa kommer redan på fredag  och stannar till söndag :-) Det blir kanon mysigt de. Symaskinen fick jag förresten i julklapp förra året :-)

IMG_6698

IMG_6705

IMG_6709

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation