Torsdag -> Söndag

Äntligen söndag eftermiddag och jag har gjort mitt sista helgpass innan jul – sååå skönt :-) Nu är jag ledig tre helger på rad, inte dumt alls.

I torsdags tränade jag på morgonen innan jag åkte upp till Göteborg. Karolina (min vän och gamla kollega) fick för tre veckor sen en liten pojke som vi så klart ville träffa. Vi bebis gosade några timmaroch pratade ikapp sen senast :-)

IMG_6592

IMG_6594

IMG_6602

 

När vi myst och tjötat klart så skulle de hämta storasyster på dagis och jag åkte vidare till IKEA. Köpte några klappstolar som vi ska ta fram när vi har besök och lite annat smått och gott. Lite förvaring till julsakerna fick även följa med hem, så vi har någon stan att packa ner de sen eftersom jag nu tog grejerna från flyttkartongerna.

Jag satte mig i bilen vid 16,00 och skulle passer genom Göteborg – absolut dummaste tiden. Det tog mig 1 h att köra mellan Bäckebol och Kållered pga av köerna. Saknar det verkligen inte alls, aldrig sådana köer i Varberg ;-) haha

IMG_6610

 

När jag kom hem satte jag direkt igång med maten och tur var väl de. Vi han bara avnjuta den och sen på kvällen gick strömmen. Vi åt fläskfilégryta med couscous, riktigt gott blev det. Med svamp i såsen kan de förstås inte bli annat än gott ;-)

IMG_6615

Det började storma riktigt ordentligt och jag har aldrig varit med om så mycket vind. Snön yrde och de var kolsvart på HELA Värö – lite läskigt faktiskt. Vi såg lite blåljus bortanför åkrarna men vet inte vad som hänt. Vi försökte sova men både väggarna och sängen skakade så det var inte så lätt. Henri slumrade lite men jag somnade av ren utmattning runt 02. Vid kl 06 vakande vi med ett ryck av att strömmen kom tillbaka och alla lampor tändes, iaf de som var tända när strömmen gick. Värmen kom tillbaka i huset och Henri åkte försiktigt till jobbet vid 07. Det blåste fortfarande rejält men det lugnade ner sig lite iaf. När jag vaknade vid 9,30 så körde jag bort till Ringhals för att springa 5 km intervaller. Sedan snabbt hem för att plocka iordning hemma, julpynta och duscha innan jag åkte till jobbet. Jag jobbade 14-22, men det gick ingen nöd på oss för vi avnjöt planka tillsammans på kvällen :-)

IMG_6677

 

Igår (lördag) så jobbade jag 7-15, handlade lite på vägen hem och slängde mig i soffan med Henri när jag kom hem. Eller först marinerade de jag kött – sen slängde jag mig i soffan ;-) Vi kollade på Brynäs-Frölunda och slappade i soffan fram till 18. Då började vi fixa middag och vdi 19-tiden var de klart. Potatisgratäng med kött och beasås. Vi provade även ett nytt vin, Maria Montazami´s vi. Jag tyckte tyvärr inte att det var så gott… :-( Väldigt besviken faktiskt, men för de som gillar lite torrare viner är det säkert gott. Finns på systemet för 99:-.

IMG_6656

IMG_6655

IMG_6657

 

Vi slängde oss sen i soffan igen och hade Blacklist maraton ända tills vi somnade med lite lördagsgodis så klart.

IMG_6662

Imorse var de bara att hoppa upp vid 06 igen för att åka till jobbet. Jobbade även idag till tre och har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Henri har haft lite strömavbrott här under dagen och igår så fixade han en ute julgran :-) Ni ska få en bild på det. Jag är lite förkyld och ser fram emot att bara slappa hela kvällen!! Tror de blir kebab till middag, det är jag iaf sugen på! Hoppas ni har haft en trevlig helg, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation