Tisdag till fredag :)

Sååå skönt med helg, dagarna bara springer förbi!! Äntligen ledig helg efter att ha jobbat två helger irad :-) Dessutom ledig fre-lör-sön-mån. Fast jag sa jobba ett extra pass på måndag.

I tisdags jobbade jag på dagen, alltså 7-15,30.  Åkte sen bort till gymmet där jag sprang 30 mintuer och stykretränade lite grann. Mage + triceps fick sig en omgång. Vid 17 mötte jag upp Henri för att åka och lämna vårt gamla köksbord som jag sålde på ”Varberg’s köp och sälj grupp” på FB. En tjej som la ett sjukt bra bud men som tyvärr inte hade bil, så vi ställde upp och körde hem det eftersom vi ändå är i Varberg varje dag. Det blev en rejäl budgivning, så vi är riktigt nöjda :-) Jag lagade markaronipudding till middag och hoppade in i duschen medans den var inne i ugnen :-) Sedan såg vi på Sverige-Portugal uppe på projektorn.

IMG_6285

IMG_6284

IMG_6281

På onsdagsmorgonen skulle jag upp vid 09, men råkade somna om och i sömnen antagligen stängt av alarmet. Vaknade iaf vid 10 och hoppade direkt i träningskläderna och åkte ner mot gymmet efter en stund. Sprang 60 minuter intervaller (1 min). Åkte sen in en sväng till centrum där jag handlade lite vin till helgen som jag sen lämnade på Henri’s kontor. Ville ej att det skulle stå i bilen i minusgraderna som var då under mitt kvällspass på jobbet. Började vid 14 och jobbade fram till 22 :-) När jag kom hem vid halv elva kollade vi på Paradise hotel och skulle sen sova. Vi la oss vid 00 men jag somnade tyvärr inte förrens 03,45…. Vi hade en tuff kväll på jobbet men jag tror inte att det var därför jag var bara inte trött och kunde inte somna. Efter 2,5 h ringde klockan och det var dags att åka till jobbet. Det läskiga var att min kollega som jag jobbat med även kvällen innan hade inte heller kunnat somna förrens vid 03,30… skumt!

Vi jobbade iaf på och när klockan blev 15 stämplade jag ut, då kände jag av lite trötthet för första gången eftersom jag kopplade av. Jag åkte till Mio för att hämta vårt nya köksbord som vi beställde i fredags :-) Vi åkte även bort till Ullared en sväng för att köpa ljusslingor till altanen. Det är sååå mörkt där ute nu eftersom grannen inte har någon lampa mot oss, de blir de snart ändring på! :-) Hittade lite annat smått och gott men inte så mycket. Jag ska ju dit med mamma och en kompis till oss + hennes dotter nästa vecka. Iaf så kom vi hem vid 19-tiden, då började vi skruva möbler och greja här hemma. Vi hade skiiit-frigolit ÖVERALLT. Den som uppfann de borde de vara skottpengar på, men hen lever nog iofs inte idag ;-) Det smular ju så dant, blää. Vi blev väldigt nöjda med resultatet.

IMG_6328

IMG_6329

Igår var jag ledig och jag börjande med att hoppas i träningskläder och packa bilen full med alla emballage från bordet och åkte till stora-tippen. Fick dock började med att åka förbi Henris jobb eftersom han hade fått med sig min bilnyckel till jobbet. Han kör ju aldrig våran bil längre men igår backade han ut den till parkeringen från vårt hus och glömde lämna tillbaka nyckeln till mig. Vi har en extra nyckel men när man låst upp med den måste man starta bilen inom 30 sekunder annars så går larmet. Inte så praktiskt när man t.ex. storhandlat (som jag skulle) och måste hoppa in i bilen och starta den innan man kan gå ut igen och lasta in varorna, haha). När jag hämtat nyckeln så åkte jag till tippen där jag lastade ut all skit och åkte till gymmet. Sprang 50 mintuer innan jag duschade och åkte vidare till Ica. Eftersom vi får besök i helgen så var det lite som behövde handlas. Två tonårs grabbar som simmar på högnivå och är muskelpaket (de äter en hel del, haha). Väl hemma igen efter några timmar så drog jag igång en stor städning :-) Lagom till jag var klar så kom Henri hem. Hade bara lite stryktvätt kvar.

Till kvällen lagade jag kinesisk köttfärs med pitabröd, sjukt gott. Kan dela med mig av receptet om ni vill? Trodde aldrig att jag skulle äta det, men stekt vitkål är gott ;-) de du mamma!!! ;-)

IMG_6331

IMG_6332

Sen myste jag med popcorn när Henri somnade i soffan vid 21 :)

IMG_6335

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation