Helgen + måndag

Jobb-helgen är över och även min lediga måndag är snart slut :-) På jobbet i helgen så har de varit bra men en hel del att göra och många patienter. Jobbade i fredags kväll och hann inte mycket mer på kvällen än att slänga mig i soffan med Henri en stund innan vi somnade.

Lördagen bestod av jobb 7-15, åkte sen hem och slappade framför hockeyn i soffan. Brynäs feting förlorade tyvärr. Vid 17 hörde Minna av sig och undrade om vi ville ses och eftersom vi hade planerat att köpa pizza så kom de ner hit och åt pizza och annat gott med oss som de köpte med. Henri, Hanna och Markus hängde i soffan och jag och Minna satt vid bordet och drack vin o pratade :-)

IMG_6242

IMG_6247

IMG_6250

IMG_6255

Jag blev även vääääldigt bra kompis med Nogge (chihuahua’n) deras hund som jag bruakr vara liiiivrädd för ;-) Det blir som tur bättre o bättre ;-)

IMG_6260

 

De åkte hem vid elva tiden och vi gick och la oss vid tolv tiden. Sov otroligt gott hela natten och vi sov ända till 09, länge för att vara oss nu för tiden ;-) Vi slappade i sängen en stund innan vi klädde på oss för en promenad ute i solen. Solen värmde riktigt gott och vinter jacka + pannband var för mycket :-) Mysigt med en skön promenad vid havet i solen med den man älskar iaf.

IMG_6264

IMG_6266

Fick som vanligt inte ta någon bild på mannen.

När vi kommit hem och ätit pizza-rester till lunch körde Henri mig till jobbet när jag började vid 14. Han åkte sen för att tvätta bilen och hämtade mig sen när jag slutade vid 22 igen. Så skönt när söndags kvällen kom och jag blev ledig. Dock bara för en dag, eftersom en kollega ville byta ett pass så jobbar jag tisdag och blir ledig nästa måndag istället :-) Då blir jag ledig fredag, lördag, söndag o måndag istället :-)

Idag sov jag till 9,30. Åkte sen ner till gymmet där jag sprang på bandet 60 minuter och tränade lite styrka. Duschade och åkte sen runt och fixade massor ärenden. T.ex blomsterbutiken och matbutiken, som tog längst tid. Storhandlade inför veckan och var hemma igen vid 14,30. När allt var inplockat så skrev jag lite julkort och sålde vårat gamla köksbord på Varbergs köp o sälj grupp på Facebook. Fick ett grymt pris och imorgon ska vi lämna av det :-) skönt. Det nya kommer innan fredag :-)

Imorgon är de som jag skrev jobb och NU Paradise Hotel ;-)

 

One Thought on “Helgen + måndag

  1. tjena bloggar´n, läste just om din helg. säg till dom att skaffa en katt istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation