Tisdag – onsdag – torsdag

Idag tar ”äntligen” min helg slut, äntligen är kanske fel ord med efter tre dagar ledigt känns de faktiskt helt ok att börja jobba i morgon igen :-) Sen att det är helg är väl inte de roligaste. De positiva är ju att efter denna jobbhelgen så är det bara 1 helg kvar att jobba på hela 2013 :-D En helg i december blir de! Toppen.

I tisdags var jag i Kungsbacka för att träffa Louise. Tränade först på friskis och mötte sen upp Louise vid 12. Vi åt lunch och kollade i butikerna på Kungsmässan. Jag avslutade dagen med att besöka en färgaffär. Nej, vi ska inte måla om. Dock så upptäckte vi herrom dagen att när det är mörkt ute och lyser inne i badrummet så har ”insynsskyddet” ingen funktion alls, vilket vi självklart har trott. Man ser rakt in och det är inte bara konturer utan väldigt tydligt. Tur att de nästan aldrig var mörkt utei sommras och att det nästan aldrig går förbi något utanför vårt fönster, hahaha! Nu har vi gjort en tillfällig lösning som vi får hänga för fönstret, men vi ska byta till något annat insyndskydd. Jag tog med lite prover hem så får vi se vad vi väljer.

IMG_6204

Lunch – panini med sallad, utsikt över ett regnigt o tråkigt Kungsbacka

Väl hemma så lagade jag baconinlindad kyckling med pressad potatis och god sås. Tog nog ingen bild, man kan ju inte komma ihåg de alla gånger ;-)

Igår (onsdag) så kunde jag inte somna om när Henri åkte till jobbet så jag kollade lite på webb-tv i sängen innan jag tog mig upp. Åkte ner till gymmet där jag sprang intervaller på bandet. Kom hem och tog tag i att leta adresser till alla julkort, det är ju snart dags att skicka dom. Tog en lång (för att vara mig, 10 minuter) dusch och la inpackning i håret osv. Mjukt och lent hår, de gillar vi :-) På kvällen lagade jag goood lasagne. Älskar lasagne som är lagad från grunden med bolognese och bechamelsås :-)

  Idag har jag som jag skrev högre upp haft min sista lediga dag. Jag sov ända tills kl 10, vaknade i panik och insåg att jag måste ha stängt av alarmet i sömnen vid 9,15. Klädde på mig och körde bort till Ringhals. Fick friskvårdspengar från jobbet och investerade dom i ett ”billigt gymkort” på Ringhals. Det är bara 4 km dit och jag ska prova en månad att ha ”gratis” kort där. När jag är ledig en hel dag så känns de onödigt att sitta och köra ner till Varberg för att bara springa på bandet, så då kan jag lika gärna lägga de besninpengarna på ett till kort. Det är inte de störta utbudet men det finns två löpband och några crosstrainers. Idag var de en manlig och tre kvinnliga brandmän i 60-års åldern där och tränade samtidigt. Den ena var så gullig och visade vilsna mig runt. Hon visade även en löpsträcka ute som börjar och slutar vid det lilla gymmet.

När jag kom hem igen så STOR-STÄDADE jag här hemma. Nu är det bara dammsugningen kvar och sen är de nog renare här nu än vad det var när vi flyttade in :-) Det tog några timmar men såååå skönt när det är fint inför helgen. Nu är det dags att laga mat. Panerad tork med potatismos och remouladsås, mums!

Köpte dessa i tisdags, väldigt bra pris då de var på rea:

IMG_6208

IMG_6235

Nu står dom fint i min Marimekko/Rosendahl hörna. Tanken är att de ska stå på bordet när vi har nytt köksbord :-)
Därför står fortfarande den andra saltburken framme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation