Söndag kväll

Nu är de redan söndag, och jobb helgen är över. Helgen har dock bjudit på bra mycket mer än bara jobb ;-)

I fredags var jag ledig, jobbade mån, tis, on, tor, lör o sön denna veckan så det var skönt med en ledig dag. Vid 10-tiden åkte jag upp till Göteborg och mötte vid 11 upp Louise i Nordstan. Vi gick en sväng runt i butikerna och åt sallad till lunch. Vid 12,30 kom även Karolina dit och vi kollade i lite mer butiker och tog en fika på Espresso House på NK. Vid 15 gick jag till bilen och körde då till Minnas cervera butik i Sisjön. Det var kampanj på alla tallrikar så jag köpte mina första mattallrikar från Rosendahl serien :-D djupa pasta- och sopptallrikar.

20425_2 122923_1

Vi tjötade lite inne i hennes lunchrum när hon hade rast och efter att jag handlat klart så kollade jag även in i en nyöppnad butik som ligger bredvid. Snygga kläder och jag proavde även ett par nya UGG’s, men tyvärr fanns ej min storlek. Körde sen hemåt och var hemma strax före 18. Slappade hemma och tände massa ljus tills Henri kom hem vid 19,30. Han jobbade i Helsingborg under dagen och det gick väl inte helt enligt plan vilket gjorde att han blev lite sen. Under dagen köpte jag den första julklappen för i år och så köpte jag även ett nytt mobilskal till min nya iPhone 5S som kommer i veckan :-)

Vi slappade här hemma under kvällen och somnade vid tolv tiden. Eller ja, H hade allt somnat innan i soffan. Lördagsmorgonen var precis som alla de senaste helgmorgnarna, vi vaknade innan 09 ;-) Jag hade en hämsko dröm och vaknade av att Henri tittade på mig och jag flåsade för fullt- usch! (Sprang som en idiot med jagande kollegor bakom, där av flåset – HAHAHA). Vi slappade här hemma och åt lunch innan Henri körde mig till jobbet vid 13,30. Jobbade sen 14-22 men jag fick gå lite tidigare, vid 21,30 eftersom det var lugnt och jag & Henri skulle till Kungsbacka.

Henri’s gamla kollegor har ett band och de hade spelning på Pepe’s bar i K-backa. Vi var där strax efter 22 och de började spela vid 23-tiden. Det var fullt ös och vi lyssnade på musiken och roade oss med att kolla på alla fulla, vuxna, pinsamma människor!!! Vi var hemma igen lagom till 03, men som tur var fick vi då ställa tillbaka klockan till 02 så jag fick iaf sova 4 timmar innan klockan ringde vid 06. Då var det dags att åka till jobbet eftersom jag skulle jobba 7-15 idag med. Var förvånansvärt pigg ända fram tills 15 när jag skulle åka hem. Kom hem och kröp ner under filten hos Henri i soffan och slumrade ca 45 minuter – sååå skönt ;-)

Till kvällsmat åt vi DETTA, väldigt gott faktiskt :-) Resten av kvällen blir soffhäng. Imorgon börjar vi ny schema-period på jobbet och jag trodde när jag la schemat att jag skulle vara ledig denna helgen. Så jag la både måndag och tisdag vilket gör att jag inte är ledig nu efter helgen som jag brukar – helt mitt eget fel. De ska nog gå, men de blir kämpigt att gå upp vid 06 imorgon, hoppas på att somna tidigt ikväll :-)

På tal om inget, men jag är liiite avundsjuk på mina föräldrar som just landat i Spanien i värmen med goda vänner och ska spendera hela veckan där…. F.U.S.K.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation