Söndag till onsdag :)

Alltså vart tar dagarna vägen??? Redan onsdag kväll och jag har inte bloggat sedan i lördags. Mycket jobb gör väl sitt ;-) I söndags slappade vi hemma här på förmiddagen och strax efter 13 åkte jag ner till jobbet. Henri var hemma och fixade med gräsmatta och lagade mat osv :) Vid 22 var jag hemma igen och helgen var klar på jobbet.

I måndags var jag egentligen ledig men jag hoppade in och tog ett extrapass 8-15, lagom skön dag. Hämtade sedan ut mina stövlar på Nilson’s. Jag köpte stövlarna i fredags men i lördags var jag tillbaka med de för att höra om de kunde hjälpa mig att impregnera dem, då jag fick med en väldigt konstigt ”smörja” till dem. En tjej i kassan skulle då hjälpa mig och helt plötsligt hämtade hon en stål borste och började dra på hälen för att ”rugga upp” ytan (fattar fortfarande inte varför? ) men då blev de ju såklart super fula ”repor” i skinn-stöveln. Det gör man ju inte på skinn, mocca hade varit en annan sak. Hon bad om ursäkt och bad mig komma tillbaka i måndags då butikschefen jobbade. Hon ursäktade sig sååå för att jag fick åka dit flera gånger, men jag var mest glad över att jag fick ett helt nytt par – det var ju ändå kassörskan som hade pajjat de andra. Nåväl, mina nya höststövlar ser ut såhär:

IMG_5906

För mig är det en alldeles lagom klack för att jag ska kunna gå normal i de ;-)

Efter att skorna var hämtade så åkte jag till gymmet och sprang 6 km. Väl hemma så var de redan middags dags – det bara rullar på hela tiden… Äta, sova, jobba, träna ;-) Vi åt tonfiskgratäng och sen toppade jag kvällen med lite räkor och aioli. Lite vardagslyx måste man få ha ;-)

IMG_5891

Fina Rosendahl serien <3

I igår, tisdag sprang jag 9,8 km på löpbandet på gymmet innan jag spenderade kvällen 14-22 på jobbet. Mycket mer än så hanns inte med igår. ”sprang” väl iofs några km till på jobbet, i våra långa korridorer dock inte i lika högt tempo. På vissa pass får man springa ner till röntgen/operation/labb tiotals gånger och det är ju iaf en halv km dit tror jag. De blir några steg, får ha runkeeper på ett pass ;-) Iaf, kom hem runt 22 då jag kunde gå några minuter tidigare – så skönt!

Imorse ringde klockan vid 06. Jag gick upp för att åka till jobbet och Henri gick upp för att åka till Helsingborg för ett jobb. Jobbade 7-15 och sen hade vi Avdelningsmöte 15-16,30. Åkte då hem och lagade middag. Idag blev de kyckling snitzsel med pasta och beasås – gott. Har hunnit med lite slapp i soffan i kväll och nu är klockan redan 23. Vid halv nio bad jag Henri krypa ner under min filt i soffan, men han somnade efter 5 min. De borde jag kanske ha räknat ut innan, men han var ju uppe tidigare än vanligt ;-) Jag låg där och njöt av hans dova snarkningar och tittade på bönderna. Han har precis kommit upp hit till sängen nu, så nu ska även jag sova!

LEDIG IMORGON. Så. Skönt. Dags för en liten fix med naglarna, de växer fööör fort. Klarar inte av att ta prover med för långeanaglar på jobbet :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation