Torsdag – lördag :)

Alltså ja dagarna springer iväg!! I onsdags efter jobbet sprang jag 45 minuter på löpbandet på jobbet. Eftersom HLR utbildningen var till 16,15 så blev klockan kvart i sex innan jag kom hem. då åt vi snabbt varsin matlåda som blev över från kvällen innan. Sedan gick vi bort till förrådet vid parkeringen (föreningens förråd) som vi lovat hjälpa till att slipa och spackla klart. Vi blev klara på någon timme så nu ska några andra få måla och SEN kan våra nya postlådor få flytta in där istället ;-) Bra nu till hsösten/våren så inte blåst, regn och snö förstör vår post.

I torsdags var jag ledig men jag hade besök hela dagen :) Louise kom hit vid 10.30. Vi började med att prata ikapp oss om vad som hänt sen sist och sen gick vi bort till pizzerian här för att äta lunch. Sedan fortsatte vi till Bua där jagförst hämtade ut ett paket och sen tog vi en lugn promenad ner till hamnen. När vi kom tillbaka till bilen så körde vi ner till Varberg. Vi besökte ALLA skobutiker i stan (typ 10 st, ganska många för att vara en sån liten stad men sen kommer ju visserligen väldigt många svenska skomärken härifrån). Jag hittade ett par bruna skinnstövlar men jag ville tänka över natten. Vi vandrade runt och myste på stadens gator några timmar innan vi åkte hem igen. Väl hemma här fikade vi lite med resterna från helgen kalas innan hon åkte hem vdi 17,30. Henri kom hem strax där efter och då fixade han lite med våra datorer som är kopplade till tv-apparaterna och jag lagade middag. Gjorde en variant av chicken-nuggets med pasta och bea-sås.

Igår fredag åkte jag ner till stan ganska tidigt. Åkte till Nilsons för att hämta ut skorna jag lagt undan – det blev dom! Bilder kommer så småning om :-) Sedan åkte jag till gymmet  där jag sprang/gick intervaller. Köre 5 min gå, 5 min löp, osv i över en timme. 12,3 km blev det, såååå skönt :-D Fortsatte sen till jobbet där jag var 14-22. Kunde dock gå hem vid 21,50 vilket har varit omöjligt senaste veckorna. Kvällen började väldigt lugnt, MEN från 18 och frammåt var de KAOS. Så är det när man jobbar på en akutvårdsavdelning ;-) Kul med lite action, men att springa mellan röntgen med tunga sängar ett par gånger är jobbigt i benen när man redan sprungit 12,3 km ;-) Väl hemma så slappade vi i soffan i några timmar innan vi somnade.

Idag skulle jag egentligen ha jobbat dag, men en kollega ville byta ett pass längre fram och enda gången hon kunde jobba igen de för mig var idag. Så då blev jag ledig :-D SÅÅÅÅ skönt att slippa gå upp 06 imorse ;-) Jag jobbar visserligen imorgon igen men ett av helgpassen försvann ;-) Iofs så väckets jag av att Henri låg o stirrade på mig vid 7,38 imorse, så sovmorgon blev de ju inte direkt ;-) Dock låg vi kvar i sägnen och tittade på gårdagens idol och lite andra program innan vi klev upp. Det är inte ofta vi vid 13-tiden har ätit både frukost och lunch men de har vi idag ;-) haha Jag lagade nyss färskpasta och en typ carbonarasås till lunch, enkelt och gott, bara att vispa ihop.

Snart ska vi en liten sväng ner till stan tror jag minsann! Ha en fin lördag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation