Måndag, tisdag & onsdag

Hej, tänkte skriva ihop ett litet inlägg här på rasten.

I måndags var jag ledig, så gött att vara ledig lör-sön-mån :) jag gick upp vid 09 och satte igång ett finska-piroger-bak med tacofyllning. De blev toppen! Lagom vid tolv när de var klara svängde Henri förbi hemma och åt några till lunch. Sedan fortsatte han till jobbet och jag åkte ner till gymmet. Sprang 8km och gjorde mig iordning där. Eftersom jag fyllde 23 i lördags så hade jag även fått tid till att ta cellprov. Såååå viktigt att alla gör de när de blir kallade, 150 unga kvinnor dör i livmoderhalscancer varje år pga att de skiter i att ta provet, så onödigt!

Handling på Ica hann jag också med innan jag åkte hem. Kvällen var ganska lugn faktiskt, kikade på tv och slappade :)

Igår tisdag så tog jag sovmorgon till 9,30. Sedan satte jag mig i bilen och körde bort till Bua. Tog en timmes lång promenad runt hamnen och bara njöt av utsikten och vädret :) hem för en snabb dusch och lunch innan det var dags att åka till jobbet :) jobbade sen 14-22.

Idag är de jobb igen, 7-16, men sista 1,5h ska jag på utbildning i HLR. Bäst att springa ut på avdelningen igen, rasten är slut och matlådan är uppäten ;-)

20131002-131754.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation