Överraskning och födelsedagshelg.

Har visst inte skrivit sedan i onsdags såg jag nyss och jag ska berätta varför. I torsdags var jag på gymmet och PW på bandet innan jag åkte till jobbet där jag spenderade kvällen. Hann lagom komma hem och sova innan de var dags att åka till jobbet igen i fredags morse. Jobbade till 15,30 och åkte sen en snabb sväng till Ica för att handla till allt bak som helgen skulle innebära. Jag hann bara komma hem så stod de ett litet blombud på trappan :-)

IMG_5791

 Super fin födelsedags-höstbukett med choklad! Tack Wemlén :)

Sedan hann jag inte mer än att plocka in matvarorna innan Henri ringde och bad mig packa en väska med finkläder och badkläder till oss, spännande!! Vi åkte iväg vi 17 tiden och de ända Henri sa var att vi hade en bit att köra. När vi svängde av vid Halmstad så förtsod jag efter lite google-sökningaratt vi skulle till Kosta Boda Art spahotell ;-) Det enda jag begärde av Henri på min födelsedag var att jag ville ha frukost på sängen, de orkade han inte fixa så han bokade in ett spa-dygn istället ;-) Det är min man de!! Vi kom dit vid 20.00 och då checkade vi in och spanade in rummet som hade massor av (dyr) glaskonst.

IMG_5801

IMG_5802

IMG_5803

Dödskallen kostar över 7,000:- galet!

IMG_5804

IMG_5805

IMG_5806

IMG_5807

Summan av all konst i rummet var säkert 50.000:- I korridorerna var de konst för runt 100.000:-, tur man inte välte ner något. Bakom de svarta draperiet i fönstret stod en vas för 18.000:- som jag höll på att vippa ner när jag skulle dra för, helt idiotiskt att placera den bakom de svarta tyget så man knappt såg den ;-) haha. Kunde blivit ett dyrt besök.

Vi åt sen en gooood middag och det är så kul att äta när allt ligger på fina fat och skålar från deras eget märke. Smöret låg t.ex i en dödskalle ljuslykta ;-)

IMG_5817

IMG_5818

IMG_5822

Efter middagen (rådjuret var underbart gott) spenderade vi någon timme i glasbaren, allt i hela baren är verkligen byggt i glas – så snyggt!!

IMG_5826

IMG_5829

IMG_5831

Somnade strax efter tolv när vi var tillbaka på rummet. På min födelsedag (lördagen) hade vi ställt klockan på 07,15 eftersom vi ville besöka spa’et. Vi var där nere en bra stund och det var helt underbart. Vi var helt själva, förutom på slutet då de kom en gubbe som inte sa ett knyst ;-) Det är så fint där alltså, all glaskonst över allt. I botten på poolen var de häftigaste. Iaf åk dit om ni kan ;-)

Efter en stund på rummet med dusch och fix så gick vi ner till frukostbuffen. Då fick jag min andra födelsedagspresent av min älskling: biljetter till Rock of ages som kommer gå på Rondo (Liseberg) i vår, sååå kul! Älskade den filmen så musikalen kan ju inte bli sämre ;-) Vi åt som sagt goood frukost och jag tror faktiskt inte Henri hade levt upp till den här hemma ;-)

IMG_5837

IMG_5838

Nästan så att jag vilel äta müsli när de låg så fint upplagt i Kosta Boda skålar ;-) haha, men jag lovar! Jag höll mig till bacon, prinskorv, köttbullar, bröd och grönsaker ;-) Vi gick sedan ett varv i butikerna som ligger runt om kring. Ska visa en annan dag vad vi köpte i Kosta butiken.

På vägen hem stannade vi till i Växjö där Markus och Louise bor just nu. Vi åt god lunch och satt sen kvar och pratade några timmar :-) Vi var inte hemma här förrens vid 17-tiden. Då slängde sig Henri i soffan och jag började baka till söndagskalaset. Sedan slappade vi hela kvällen uppe vid projektorn och somnade tidigt ;-)

Igår hade vi lite släktkalas för mig (Henri’s sida). Jag bjöd på tårta, kolakakor, dumlekakor, kanelbullar och misslyckade mumsmums. Det blev inte så höga och goda som jag hade tänkt, men de åt ändå av dem ;-) haha. Hembakat är gott iallafall, och det är jag uppväxt med. Jag fick också väldigt fina presenter :) TACK <3 Bilder på den kommer längst ner i inlägget.

Vid 18-tiden åkte alla hem utom Minna och Markus. Henri och Markus spelade GTA större delen av tiden och jag och Minna satt vi bordet och pratade samtidigt som vi drack var sitt glas vin :) Efter någon timme blev vi hungriga så då promenerade jag och Minna bort med Nogge till pizzerian för att handla lite pizzor att dela på. Vi öppnade en flaska rosé till pizzan, vi tyckte att vi var värda de eftersom vi båda var lediga idag ;-) De åkte hemmåt vid 21-tiden. Henri fortsatte spela och så tog vi hand om disken, skönt att slippa den idag ;-)

IMG_5860

Jag har haft en super lyckad födelsedags helg!!! :) Om två helger får jag även fira den med min familj och släkt! <3

Här får ni se lite av mina presenter ;-)

IMG_5861

En stor skål från Rosendahl

IMG_5863

Vin-propp och vin-luftare från Eva Solo :)

IMG_5864

8 Assietter från Rosendahl

IMG_5865

Marimekko-paraply :-D
Såg nu att jag glömt fota den fina skålen från Pentik, den får ni se en annan gång ;-)
Fick även en fin kökshandduk med ugglor på och orangea Marimekko servetter :-)

TACK kära ni <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation