Bra dag!

Det bästa med dagen: Mormor har återhämtat sig liiiite. Hon är inte bra, men lite bättre <3

Dagen på jobbet var bra och det var lagom mycket att göra hela tiden. Stämplade ut vid 15,30 och åkte hem, då hade Henri precis kommit hem. Han spelade lite tv-spel så jag hoppade i träningskläderna och tog en löprunda. Tyvärr har det blivit lite väl mycket asfaltsunderlag de senaste veckorna, så idag gick de inte. Sprang 4 km sen fick jag ge upp… :-(  Mina ben blir bättre och bättre på asfalt, men det kan bli för mycket. Nu får jag hålla mig inhomhus resten av veckan :-) Kom iaf ut en stund och det var skönt.

Efter en dusch så startade vi grillen. Det var bara två grader i morse när jag åkte till jobbet vid 06 men under dagen har det varit 22 grader :-) Vi åt god grillade karré med kroketter och sås, mums. Blir iaf en god matlåda på jobbet i morgon. Nu i kväll har vi mest slappat i soffan. Nu blir det Breaking News med Filip & Fredrik för min del, den andra i vårt hushåll sover redan här i soffan ;-) Sov gott sen hörrni, här står klockan på 06 imorgon igen! Puss.

IMG_5582

IMG_5584

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation