Ny frisör!

Idag är de måndag, ny vecka! Jag startade den på bästa vis. Sovmorgon till 09 och sen ett besök på gymmet. Sprang 45 minuter på bandet innan jag duschade och åkte till frisören. Sen vi flyttade så har jag inte klippt mig så det var lite spännande att se hur detta skulle bli. Dock blev de väldigt bra och jag är nöjd. Min förra frisör har nästan förstört mitt hår på det sätt som hon tunnat ut det, tyvärr :-/ Nu ska vi tillsammans få ordning på detta :-) Hon var väldigt trevlig och jag kommer absolut fortsätta gå där :) Det ligger precis under Henri’s jobb dessutom.

IMG_5551

IMG_5554

One Thought on “Ny frisör!

  1. åh så fint, gumman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation