Måndag – tisdag – onsdag

Hej på er :)

Här jobbas de och tränas för fullt. Har inte öppnat datorn ens sen förra inlägget i söndagskväll + att jag inte tagit mig tid att mobilblogga ;-) I måndags tränade var jag på gymmet på förmiddagen, sprang intervaller på löpbandet 45 minuter. Åkte sen till jobbet där jag spenderade kvällen. När jag kom hem så behövdes de plockas undan lite här hemma och så kom Henri’s kollega och hans tjej förbi för att lämna lite grejer :-)

Igår hade jag en nästan likadan dag ;-) Började med sovmorgon följt av intervaller på löpbandet. Spenderade kvällen på jobbet och där var det att göra. Lite lugnt mellan 18-19,30 bara. Sen var de spring fram och tillbaka hela tiden – men det är positivt, passet går fort så man får åka hem ;-) haha.

När jag kom hem kollade vi sista avsnittet av Orange is the new black. HUR kunde de sluta så??? :-O Jag både hoppas och inte hoppas att det blir en nästa säsong. Men vill veta vad som hände sen, men samtidigt vet jag inte om jag vill veta med tanke på slutet, svårt de där. Kommer det en till så kommer vi definitivt se på den iaf :-)

Idag har jag varit ledig – sååå skönt! Jag vakande upp svullen i halva ansiktet, så jag fick ta medicinen som jag fick när jag var på akuten i mars. Tredje gången de händer nu… Tycker dom borde hitta något som jag är allergisk mot. Åt falukorv och potatismos igår kväll, annars inget annat :-S konstigt! Somnade iaf om och de gav med sig efter några timmar. Gick upp och såg gårdagens idol och pratade i telefon med en vän länge. Vid 14-tiden tog jag en låååång PW. Skulle ha sprungit, men jag har lite ont i både vader och benhinnor sedan min asfalts-löp-tur i söndag. Det  blev istället 10 km powerwalk :-) Skönt värder så jag njöt till max!

IMG_5514

Under eftermiddagen har jag rensat i förrådet under trappen, så nu är de ordning där mer. Känns skönt i pedant-tarmen ;-) haha. Lagade enkel middag och har slappat i soffan med mina trötta ben.

Imorgon jobbar jag 7-15,30 sen hoppas jag att jag ska orka springa på bandet på gymmet. Det blir mycket gott att äta i helgen, så bäst att träna ordentligt fram tills dess ;-) haha. Ha en bra dag fina ni <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation